Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Zit meubilair huren?

Tafels en stoelen huren voor feest

Bij Evenetent kunt u terecht voor het huren van tafels en stoelen voor een evenement, feest of bijeenkomst. Door tafels en stoelen te huren bij ons, bent u verzekerd van voldoende zitplaatsen en een professionele uitstraling. Tafels en stoelen huren is tevens een praktische en kosteneffectieve oplossing. U hoeft u zich geen zorgen te maken over het opslaan van deze meubels en na afloop van het evenement kunt u ze gewoon weer teruggeven aan de verhuurder. Bij Evenetent kunt u kiezen uit diverse soorten en maten tafels en stoelen, zodat u altijd de juiste meubels kunt huren voor uw specifieke gelegenheid.

Kies via onze website een stoel uit ons assortiment. Door onze verscheidenheid aan stijlen is er altijd wel een stoel die past. Van strak naar doorleefd en van klassiek tot modern, bij Evenetent vindt u ze allemaal. Heeft u eenmaal wat uitgezocht, dan kan u gebruik maken van onze haal- & breng service om de stoelen te laten bezorgen. Natuurlijk mag u ze ook zelf ophalen.

 Klapstoelen huren

Als u niet zeker weet hoeveel stoelen u nodig heeft voor uw evenement, dan zijn houten klapstoelen huren bij Evenetent een handige oplossing. Het voordeel van onze verhuur van houten klapstoelen is dat ze gemakkelijk op- en af te bouwen zijn. Hierdoor kunt u tijdens het evenement snel stoelen toevoegen of verwijderen als dat nodig is. Dit is vooral handig als het aantal bezoekers niet goed te schatten is. Daarnaast kunnen onze houten klapstoelen gemakkelijk worden opgeborgen op karren en nemen ze niet veel ruimte in beslag. Door het huren van onze houten klapstoelen bij Evenetent hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid zitplaatsen en kunt u het evenement soepel laten verlopen.

Barkrukken huren

Onze verhuur van barstoelen biedt een ruim assortiment aan barkrukken in verschillende maten en stijlen, waardoor u altijd de juiste barkrukken kunt vinden die passen bij uw evenement en budget. Onze barkrukken zijn van hoge kwaliteit en worden altijd schoon en netjes geleverd. Kortom, wilt u barstoelen huren, dan kunt u bij Evenetent terecht voor een professionele uitstraling. 

Chesterfields huren in Zwolle

Bij ons kunt u terecht voor het huren van chesterfields, die perfect zijn voor themafeesten of als leuke zithoek op uw evenement. Onze Chesterfield huren is de ideale optie voor een chiquer bruin café-thema of bij een Bohemian thema met stretch tenten, vloerkleden, lampionnen, en meer. Met de verhuur van chesterfields bij Evenetent kunt u de sfeer van uw evenement compleet maken en de gasten een comfortabele zitplaats bieden. Kortom, bij Evenetent kunt u terecht voor de verhuur van chesterfields om uw evenement extra flair te geven.

Zakelijk meubilair huren

Ook voor zakelijk meubilair is Evenetent de juiste partner. We hebben strakke statafels met bijpassende krukken. Wilt u de kleuren van uw bedrijf in de stoelhoezen of kussens terug zien? Neem dan contact met ons zodat wij de juiste kleuren voor u regelen.

Bruiloft stoelen huren

Wij hebben een ruim assortiment aan stoelen en tafels voor uw bruiloft. Wilt u graag de stoelen en tafels zelf bekijken en beoordelen welke het beste passen bij uw bruiloft? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u ons complete aanbod aan tafels en stoelen voor bruiloften bekijken en uitproberen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met de verhuur van onze tafels en stoelen maakt u uw bruiloft compleet en creëert u een stijlvolle en comfortabele setting voor de gasten.

 Stoelen huren in Zwolle

Bij onze stoelen verhuur in Zwolle hebben we een breed scala aan krukken, banken, tafels en stoelen beschikbaar om te huren voor uw feest. Heeft u vragen over het huren van onze stoelen in Zwolle? Onze specialisten Frank en Gerrit helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via 0630356441 of door het invullen van ons contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u verder te helpen. Bij ons maakt u uw feest compleet.

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl