Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Bruin Café Decoratie: Sfeervol Bruin Café Themafeest Organiseren?

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden om een evenement in een bruin café stijl te organiseren. U kunt unieke en nostalgische decorstukken op huur basis verkrijgen om uw evenement te verfraaien. Dit zorgt voor een feest met een nostalgische sfeer die uw gasten zeker zullen waarderen. Met de juiste baraccessoires kunt u in een handomdraai een gewone ruimte omtoveren tot een gezellig café. Vraag een offerte aan voor een overzicht van de beschikbare artikelen en decorstukken.

Complete bruin café inrichting met houten lambrisering

Onze Franse en Engelse wanden met antiek behang en houten lambrisering geven het echte café gevoel. Waan je in de kroeg met een goed glas bier in onze vierkante of rechthoekige bruine tafels. Creëer thuis een bruine kroeg sfeer met onze Thonet stoelen, unieke whiskey bar, bruin café krukken, “Amsterdamse poker” statafels met krukken en een massief houten bar met achterwand.

Om er 1 geheel van te maken zorgen we voor bijpassende tafelkleden, schilderijen zoals het “jongetje met de traan”, werkende gokkasten, passende verlichting, kroonluchters, donkere stoelen, houten kapstokken en nog veel meer gezellige kleine items toe te voegen.

Uw themafeest: Bruin Café

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl