Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Bruiloft organiseren

Wat kunnen wij betekenen voor jullie bruiloft?!

Wij kunnen jullie van dienst zijn met onze nodige kennis en ervaring in het organiseren van een bruiloft. Ook kunnen wij jullie helpen met het zoeken naar de juiste locatie en/of cateraar!

Al veel mensen gingen jullie voor…

…zowel in het elkaar-trouw-beloven als in het (door Evenetent) laten organiseren van jullie trouwfeest! Blijkbaar spreekt onze filosofie veel mensen aan: je trouwdag is nu eenmaal die dag die je maar 1x in je leven wilt vieren. En dan moet alles kloppen natuurlijk. Laat dat nu net onze sterke kant zijn!

Sfeervolle aankleding

Wij zijn een partyverhuurbedrijf in de breedste zin van het woord. We hebben ruim 20 jaar ervaring in evenementenorganisatie, tentenbouw en horeca. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een sfeervolle aankleding is. Zeker in het geval van een bruiloft is het belangrijk dat er aan alle details gedacht is. Wij helpen jullie hier graag in mee.

Bruiloft organisatie van A tot Z

De bruiloft van een stel is een feest wat traditioneel uitgebreid gevierd wordt met vrienden en familie. Bij het organiseren en plannen van een bruiloft zijn vaak vele partijen betrokken. Denk hierbij aan tentenbouwers, cateraars, licht en geluid, aankleding, de band, DJ enzovoort. Deze partijen moeten allemaal hun spullen aanleveren of de locatie voorbereiden voor het huwelijk. Het makkelijkst is dan wanneer dit vanuit één plek geregeld wordt. En dan is Evenetent de spin in het web. Wij hebben al veel bruiloften mogen organiseren, en weten daarom precies wat er nodig is voor een geslaagd feest.

Zo kunnen we jullie bijvoorbeeld helpen met het zoeken naar een geschikte trouwlocatie, cateraar en entertainment. Zijn jullie van plan om in de zomer buiten te trouwen? Wij leveren prachtige tenten en inrichting. Bekijk ook ons bruiloft ceremonie pakket waarin alles zit om de ceremonie in stijl te laten verlopen.

Bruiloft organisatie in Zwolle en omgeving

Wij zijn gevestigd in Zwolle maar we werken door heel Nederland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of voor advies over jullie bruiloft.

Uw bruiloft

Bruiloft items

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl