Uw Bruiloft organiseren?

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden om een prachtige bruiloft te organiseren.
Bruiloft organiseren

Wij kunnen u van dienst zijn met onze nodig kennis en ervaring in het organiseren van uw bruiloft. Ook kunnen wij u helpen met het zoeken naar een juiste locatie en/of cateraar!

Al veel mensen gingen jullie voor…

…zowel in het elkaar-trouw-beloven als in het (door Evenetent) laten organiseren van jullie trouwfeest! Blijkbaar spreekt onze filosofie veel mensen aan: je trouwdag is nu eenmaal die dag die je maar 1x in je leven wilt vieren. En dan moet alles kloppen natuurlijk. Laat dat nu net onze sterke kant zijn!

Sfeervolle aankleding

Wij zijn een partyverhuurbedrijf in de breedste zin van het woord. We hebben ruim 20 jaar ervaring in evenementenorganisatie, tentenbouw en horeca. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een sfeervolle aankleding is. Zeker in het geval van een bruiloft is het belangrijk dat er aan alle details gedacht is. Wij helpen u hier graag in mee.

Bruiloft organisatie van A tot Z

Een bruiloft is een feest wat de meeste mensen uitgebreid willen vieren. Vaak is er een groot aantal vrienden en familie bij aanwezig. Bij het organiseren en regelen van een bruiloft zijn vaak veel mensen betrokken. Denk hierbij aan leveranciers, trouwbedrijven, cateraars enzovoort. Het makkelijkst is als dat vanuit één plek geregeld kan worden. Hier komt Evenetent om de hoek kijken. Wij hebben al veel bruiloften mogen organiseren, en weten daarom precies wat er nodig is voor een geslaagd feest.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het zoeken naar een geschikte trouwlocatie, cateraar en entertainment. Bent u van plan om in de zomer buiten te trouwen? Wij leveren onder andere prachtige witte bruiloft stoelen, dome tenten en luxe statafels.

Bruiloft organisatie in Zwolle en omgeving

Wij zijn gevestigd in Zwolle. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Wij werken namelijk door heel Nederland. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Uw bruiloft

Is uw evenement naar wens ingericht? Dank kunt u zich nu gaan bezighouden met de catering!

Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Facebook0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page