Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Tentverwarming

Beste verwarming voor jouw partytent huren!

Waarom verwarming huren voor partytent noodzakelijk is

Een partytent is de perfecte oplossing voor een feest of evenement in de buitenlucht. Maar wanneer de temperaturen dalen, kan het koud en oncomfortabel worden in de tent. Dat is waarom het huren van tentverwarming een noodzakelijkheid is voor elk evenement in de buitenlucht. Bij Evenetent bieden wij een breed scala aan verwarmingsoplossingen om aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Verhuur van terrasheaters

Onze terrasheaters huren zijn ideaal voor kleine evenementen of voor het verwarmen van kleine ruimtes. Deze heaters werken op gas en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Onze terrasparasols werken ook op gas en zijn perfect voor het verwarmen van een statafel. De warmte komt van bovenaf, waardoor ze veilig en effectief zijn.

Dieselheaters huren

Voor grotere tenten en evenementen bieden wij dieselheaters die werken op diesel. Onze Remco indirect diesel gestookte blower blaast hete lucht in de ruimte via een slang en kan een middelgrote tent voorzien van een aangename temperatuur. Deze dieselheaters huren, met een capaciteit van ongeveer 5 tot 10 terrasheaters, zijn perfect voor het verwarmen van een grote tent of een afgesloten ruimte. De kachel moet wel buiten staan en is gemakkelijk te regelen met een thermostaat.

Andere opties voor tentverwarming huren

Naast terrasheaters en dieselheaters bieden wij ook andere opties voor tentverwarming. Onze gasheaters zijn ideaal voor het verwarmen van kleinere tenten en gangpaden. Onze patioheaters zijn perfect voor gebruik op een terras of buitenruimte en kunnen worden aangesloten op propaangas. Voor evenementen waar geen gas- of dieselvoorziening beschikbaar is, hebben we ook elektrische heaters die gemakkelijk kunnen worden aangesloten op een stroomvoorziening.

Bij Evenetent begrijpen we het belang van een comfortabele en warme omgeving voor een geslaagd evenement. Onze verwarmingsoplossingen zijn veilig, betrouwbaar en effectief. Of je nu een klein feestje geeft of een groot evenement organiseert, wij hebben de juiste tentverwarming voor jouw behoeften. Dus je wil de beste verwarming voor jouw partytent huren maar je hebt nog vragen? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw evenement warm en gezellig kunnen maken.

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl