stretch tent huren

Een stretchtent huren bij mooi weer!

Onze stretchtenten zijn partytenten bedoeld voor mooi weer. Dus even weg uit de zon en lekker in de schaduw op een mooie heette zomerse dag of even schuilen voor een mini buitje. Is de weersvoorspelling echter regen en veel wind; huur dan geen stretch tent. Wij verhuren echte tenten bestand tegen slecht weer scenario’s. Dus wordt er veel zon verwacht of een klein beetje regen en weinig wind; huur een stretchtent!

Stretch tent verhuur in de winter?

Onze stretch tent verhuur gaat het hele jaar door, dus waarom niet in de winter? Bedenk wel dat het een ander feest is dan in zomer. Dus ga een stretchtent huren, doe lekker de winterjas aan, huur wat lichtstrengen, heaters en vuurkorven en de basis voor een leuk feest staat.

 

Huur een strechtent op een bijzondere locatie

Stretchtenten worden ook wel flextenten, sheltertenten of schaduwtenten genoemd. De vorm van deze tent is geïnspireerd op de tenten die veel door nomaden en bedoeïenen werden gebruikt om een tijdelijk onderkomen in de woestijn te creëren. Een stuk doek, gemaakt van diverse producten werd met behulp van touwen en palen omgetoverd tot een beschutte plek.

Dankzij het flexibele zeildoek in combinatie met de palen en scheerlijnen, is de tent in verschillende vormen op te bouwen. Hierdoor biedt de strech tent elke keer een unieke vorm en onderkomen en is de tent relatief makkelijk over objecten heen te bouwen.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Heeft een stretchtent gekozen? Ga nu verder met inrichten!