Stretchtent huren?


De stretchtent is een flexibel tentendoek dat door palen en touwen in verschillende vormen opgezet kan worden.
stretch tent huren

Stretchtent huren?

Stretchtenten worden ook wel flextenten, sheltertenten of schaduwtenten genoemd. De vorm van deze tent is geïnspireerd op de tenten die veel door nomaden en bedoeïenen werden gebruikt om een tijdelijk onderkomen in de woestijn te creëren. Een stuk doek, gemaakt van diverse producten werd met behulp van touwen en palen omgetoverd tot een beschutte plek.

Dankzij het flexibele zeildoek in combinatie met de palen en scheerlijnen, is de tent in verschillende vormen op te bouwen. Hierdoor biedt de stretchtent elke keer een unieke vorm en onderkomen.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Stretch / Sheltertenten assortiment


Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Materiaal

Het doek van de strechtent is gemaakt van flexibel zeil waardoor er verschillende vormen mogelijk zijn en er hoogteverschillen aangebracht kunnen worden. De tent is officieel M2 gecertificeerd. Deze brandvertragende certificering is een absolute voorwaarde voor een veilig en zorgeloos evenement en een eis van brandweer en overheid.

Maten

Strechtent 10×15 meter
Zilverkleurig
Aantal zitplaatsen 40
Aantal staanplaatsen 53

Strechtent 6×6,5 meter
Zandkleurig
Aantal zitplaatsen 40
Aantal staanplaatsen 53

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!