Starshade (Etiole) tent huren?

Bekijk onze Starshade tenten.

Starshade tent huren?

Het tentdoek van de Starshade tent is helderwit en niet zon doorlatend. Deze tent heeft een bijzondere vorm en dat is interessant voor uw evenement. Er zijn zijwanden bij te huren wanneer u regen of kou verwacht. Deze zijwanden zijn compleet transparant waardoor het effect van de open tent blijft.

Deze Starshade onderscheidt zich van andere tenten doordat deze geheel naar eigen specificaties gemaakt is. Zo heeft hij een extra zware midden poot die hydraulisch werkt om de tent extra strak op te zetten. Ook het tentzeil is anders dan bij de meeste collega’s tentenbouwers, het zeil is gemaakt van zeildoek waar geen licht doorheen kan. Dit geeft de tent chique uitstraling en het blijft er lekker koel in de zomer.

Wilt u deze Starshade tent huren dan bouwen wij hem graag voor u op.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Materiaal

Het tentdoek is gemaakt uit hoogwaardig tentzeil in opaque uitvoering. Leverbaar eventueel inclusief zijzeilen.

Personen

Voor 110 staanplaatsen of voor 74 zitplaatsen.

Kleur

Het tentdoek van de Etiole tent is helderwit niet en niet zon doorlatend.

Maten

Om de tent op te bouwen is er minstens een ruimte van 17 x 17 meter nodig. De Etoile tent heeft een doorloophoogte van 2,20 meter. De nokhoogte van de etoile is 6,50 meter.

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!