Pagodetent huren in Zwolle?

Een blikvanger op tuinfeesten, bedrijfspromoties, recepties en andere evenementen!
pagode tenten huren

Wanneer u een pagodetent wilt huren creëert u een gelijk een leuke sfeer. Onze pagodetenten zijn, ten opzichte van andere verhuurders, zeer hoog. De ingang is maar liefst 2,80m hoog!

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Veel ruimte bij het huren van een pagodetent (in Zwolle)!

De 5×5 (4×4) pagode tent biedt met haar 25 m2 (16 m2), ruimte aan 25 (16) zittende gasten of ongeveer 30 (20) staande gasten met statafels. De pagode is vaak te zien op tuinfeesten, festivals of als V.I.P. tent op publieke evenementen. Ze zijn makkelijk aan elkaar te verbinden waardoor u een grote ruimte kan maken. Ook bieden ze een goede aansluiting op het huis zodat de buitendeur open kan. Zo heeft u meer mogelijkheden om uw huis en tent te betrekken bij het feest.

Als u de pagodetent bij ons in Zwolle huurt dan wordt deze standaard geleverd met 4 zijwanden waarvan 2 wanden met een venster en 2 dichte zijwanden. De tent wordt verankerd met zware pinnen of met ballastblokken. Wilt u een vloer huren voor in de pagode tent, dan hebben wij daarvoor een speciale cassettevloer. De opbouw van de partytent zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een evenement, bekijk dan onze handige partytent tips!

Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Maten

De tenten zijn 5×5 meter. De zijwandhoogte is 2,80 meter, de nokhoogte is 5,60 meter. In de tent komen aan 2 zijden vensters (Frenshe windows) te hangen. De tent kunt u zowel met, als zonder cassettevloer bij ons huren.

Kleur

Deze tenten zijn te huur in het wit en in rood-groen.

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!