Harmonicatent huren?

Handige, snel op te zetten maar toch stevige vouwtenten.
Vouwtenten huren

Harmonicatenten assortiment

De harmonicatent is te vergelijken met een grote parasol met als voordeel dat er voet in het midden zit. Onze vouwtenten zijn door de maatvoering geschikt voor kleine ruimtes. Daarnaast worden ze ook vaak gebruikt in combinatie met een grote tent bijvoorbeeld als entree- of cateringtent of als garderobe. De vouwtenten zijn zeer makkelijk op te zetten en u kan er uiteraard ook zij-zeilen bij huren.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Combineren

De tenten kunt u los huren, ze kunnen echter ook goed in combinatie met een grote tent gebruikt worden, bijvoorbeeld als entree-, garderobe- of cateringtent. Na enige uitleg kunt u zelf deze tenten eventueel zelf gemakkelijk opzetten.

Bijgeleverd

Bij de Harmonica tent zijn ook zij-zeilen verkrijgbaar. Bij de tenten wordt voor ieder poot standaard een gewicht van 10 kg geleverd om de tent op haar plaats te houden.

Kleuren en opdruk

Evenetent is ook dealer van de Harmonicatent wij kunnen de tenten in alle soorten en maten, kleuren en eventueel met opdruk leveren. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de voorwaarden en de prijzen.

Maten en materiaal

De harmonicatenten zijn te huur in de maten 3m (l) ×3m (b) en 3m (l) × 6m (b). De zijwandhoogte is 2,20m. De nok hoogte bij een normaal dak is 2,75m, de nok hoogte bij een verhoogde punt is 3,15m. De tentzeilen zijn gemaakt van een brandvertragend doek welke is goedkeuring heeft voor brandveiligheid.

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!