Een frametent huren

Als u een tent wilt huren dan moet u rekening houden met een aantal verschillende zaken zoals grootte en kwaliteit van de aangeboden tenten. De frametent die u bij ons kunt huren, bouwt u niet zomaar alleen op, die bouwen wij voor u op. Het is een hal van aluminium, staal, zeil en grote zware verankeringspinnen, waardoor de tent in theorie windkracht 12 kan doorstaan.

Een frametent van 4, 6 of 10 meter huren

De 4, 6 en 10 meter staan voor de overspanning van de partytent in de breedte. Deze breedtematen kan u bij ons bestellen en u kunt daarbij bepalen hoe lang u de partytent wilt hebben, zolang dit maar een veelvoud is van 3 meter. De 10 meter partytent kunt u bijvoorbeeld bestellen in 10×3, 10×6, 10×9 meter enzovoort. Bekijk onze partytent tips voor het uitzoeken van de juiste tent.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Een transparante tent huren?

Wilt u een glazen dak in uw tent? Dit kunnen wij voor u regelen! In onze 10 meter partytent kan u doorzichtige zeilen krijgen waardoor het feest een bijzonder tintje krijgt. Wat dacht u bijvoorbeeld van oud & nieuw vieren in een transparante tent!

Een vloer in uw Partytent?

U kunt ervoor kiezen om een vloer bij de partytent te huren. Wij hebben zeer mooie gelakte tentvloeren die de sfeer op uw evenement verhogen. Een tentvloer zorgt voor extra warmte en door de vloer kan er geen regen onder het zeil van uw tent stromen. Wel zo fijn als u droog onder een tent staat, dat dan ook uw voeten droog blijven.

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Bekijk ook onze amusement pagina!

Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Panorama dakzeilen

Voor in onze 10 meter brede aluminium spantent verhuren wij ook transparante dakzeilen. U kunt dus door ons in een deel van het dak of het gehele dak een transparant zeil laten inzetten.

Materiaal

Het frame van de tenten is gemaakt van aluminium. Voor het verankeren van de tent gebruiken wij pennen van ongeveer 1,5 meter lang. De vloer bestaat uit een stalen constructie met hierop houten delen. De vloer wordt zo goed als mogelijk waterpas gelegd. De zeilen bestaan uit een brandvertragend doek welke voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften. Het dak kunt u met opaque zeilen krijgen, deze laten geen licht door.

Kleur

De tenten zijn allen helemaal wit. De vloeren kunt u in bordeaux rood of in een eikenhouten kleur krijgen.

Maten

Alle frame tenten hebben een een zijwandhoogte van 2,20 meter. De nok hoogte van de 4 meter frame tent is 2,85 meter. De 6 meter tent heeft een nok hoogte van 3,15 meter. De 10 meter brede tent heeft een nok hoogte van maar liefst 3,80 meter.

Ons assortiment systeemvloeren


Bij onze Partytenten verhuren wij hele mooie (eiken of rood) gelakte systeemvloeren. En speciaal voor onze pagodetenten hebben wij cassettevloeren, ook wel evenementenvloeren genaamd.