Doorwerktent huren?

Een doorwerk of bouwtent is ideaal voor uw werkzaamheden buiten bij slecht weer.

Een doorwerk of bouwtent is ideaal voor uw werkzaamheden buiten bij slecht weer. Wij bouwen onze stevige doorwerktent boven uw werkzaamheden en u kunt zonder hinder van weersomstandigheden doorgaan met uw werk. De doorwerktent is eveneens handig als u bijvoorbeeld uw buitenzwembad wilt afdekken of onderhouden in de winter: ze is stevig en kan dus tegen een stootje.

De doorwerktent is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Afhankelijk van uw doeleinde bouwen wij de doorwerktent in de juiste grootte bij u op. Uiteraard zijn bij de doorwerktent zijwanden verkrijgbaar waardoor u de tent volledig kunt afsluiten. Naast de tent kunnen wij ook voor verwarming, verlichting en toiletten zorgen.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Maten

De doorwerktent is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Afhankelijk van uw doeleinde bouwen wij de doorwerktent in de juiste grootte bij u op. Uiteraard zijn bij de doorwerktent zijwanden verkrijgbaar waardoor u de tent volledig kunt afsluiten. Met verankering in de grond of grote gewichten houden wij de tent op zijn plaats en hoeft u niet bang te zijn dat de tent boven uw hoofd wegwaait.

Overige

Naast de tent kunnen wij ook voor verwarming, verlichting en toiletten zorgen.

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!