(hexa) Dome tent

(hexa) Dome tent huren

De Dometent is een luxe authentieke tent.
Hexadome tent huren

Waarom een dome tent huren?

De dome tent is een futuristisch vormgegeven tent met een koepelvormig rond dak. Door deze eigenwijze vorm heeft de dome een curieus uiterlijk en dat maakt de dome tent uitermate geschikt voor de promotie van een nieuwe collectie of een nieuw product.

De domes staan ook fantastisch op uw bruiloft. De dome tent is een echte bruiloft tent! Als de tent daarbij wordt uitgelicht met onze LED verlichting dan staat de setting voor een sprookjeshuwelijk in ieder geval goed.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Product promotie

Onze dometenten verhuren we standaard in het wit. Maar als u liever een andere kleur heeft of u wilt reclame op de zijkanten van een tent voor de promotie van uw product, of u wilt een tentdak met uw eigen huisstijl, dan moet u zeker contact met ons opnemen.

Eigen dome tent (kopen)?

Naast dome tent verhuur zijn wij 1 van de dealers in Nederland van dome tenten. U kunt daarom bij ons, behalve huren, ook dome tenten kopen. Mocht u niet de middelen hebben om de dome op te slaan, te vervoeren of te onderhouden dan staan wij ook open voor andere constructies. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw dometent met huisstijl kleuren en logo op- en afbouwen op een voor u gewenst moment. Daarnaast verzorgen wij het transsport, de schoonmaak en het onderhoud.

Een Hexadome in combinatie met een kleine dome

Wilt u meer ruimte om alle gasten kwijt te kunnen dan kunnen we onze dometenten aan elkaar koppelen. De 6-kantige Hexadome is de ideale middentent. Aan elk vlak kan vervolgens een Crossover Medium gekoppeld worden om zo een mooie passende vorm te creëren voor uw locatie en voor uw evenement, zie foto hieronder.

Dometenten, Hexadome, Crossover Large, Crossover Medium, Evenetent Zwolle, Asperges in de Wei

Dome tenten - impressie


Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Materiaal

Het tentdoek van alle dometenten bestaat uit PVC doek dat licht doorschijnend is waardoor de tent een extra dimensie krijgt wanneer zij van binnenuit wordt uitgelicht. Het frame bestaat deels uit aluminium pijpen en deels uit stalen verbindingsstukken.

Maten

Maten

Hexadome
6-kantige tent
Aantal zitplaatsen 100
Aantal staanplaatsen 133
Hoogte 535cm
Breedte 1244cm
Oppervlakte 100m
Openingshoogte 215cm

Crossover Large
Aantal zitplaatsen 86
Aantal staanplaatsen 115
Hoogte 495cm
Breedte 829cm
Oppervlakte 68m2
Openingshoogte 250cm

Crossover Medium
Aantal zitplaatsen 36
Aantal staanplaatsen 48
Hoogte 375cm
Breedte 622cm
Oppervlakte 36m
Openingshoogte 215cm

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!