Hexadome tent huren

Dome tent huren?

Onze domes zijn mooie nette tenten in met een bolvormig uiterlijk. Dit koepel dak zorgt voor veel stevigheid, daarnaast is het zeer eenvoudig om verlichting en geluidinstallaties op te hangen. De eigenwijze vorm van de dome tent maakt hem uitermate geschikt voor de promotie van een nieuwe collectie of een nieuw product.

Bruilofttent

Onze Domes staan vaak te pronken op een huwelijk als dans- of dinertent. Zeker met onze LED verlichting wordt de Dome tent getransformeerd tot fantastische tent om een feest in te geven. Onze tentvloeren zijn daarbij heerlijk als er op het gras gebouwd moet worden.

Eigen dome tent kopen?

Naast het verhuren doen wij verkoop van alle Dome tenten. We zijn één van de tent dealers in Nederland, u kunt daarom bij ons, behalve huren, deze bolvormige tenten kopen. Mocht u niet de middelen hebben om de Dome op te slaan, te vervoeren of te onderhouden dan dan kunnen we u daar ook mee helpen. Zo kunnen wij uw Dometent op- en afbouwen, opslaan, transporteren, schoonmaken en onderhouden.

Product promotie tent

De curieuze “Dome” vorm zorgt er voor dat de tent gelijk opvalt en hem uitermate geschikt maakt voor promotiedoeleinden zowel binnen als buiten. In de RAI of in de Jaarbeurshallen te Utrecht komt u onze tenten regelmatig tegen.

Bent u op zoek naar reclame mogelijkheden op de zeilen, dan kunnen we speciale zijzeilen of een dakzeil  voor u laten bedrukken. Ook andere kleuren zeil met huisstijl is mogelijk. Voor een offerte op maat neemt u contact met ons op.

Kleine of een grote dome tent huren

Combineer de Hexadome met de Crossover L en de kleine dome. Het combineren de van de domes zorgt voor een speels geheel. Naast extra ruimte krijg je meerdere plekken om bepaalde dingen te organiseren. De 6-kantige hexadome fungeert dan als ideale middentent. Aan elk vlak kan vervolgens een Crossover Medium of Large worden gekoppeld om zo een passende vorm te creëren voor uw evenement, zie ook de luchtfoto hieronder.

Dome tent huren

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Dome tenten - impressie


Bijzonderheden

Open onderstaande items voor meer informatie over de producten.

Materiaal

Het tentdoek van alle dometenten bestaat uit PVC doek dat licht doorschijnend is waardoor de tent een extra dimensie krijgt wanneer zij van binnenuit wordt uitgelicht. Het frame bestaat deels uit aluminium pijpen en deels uit stalen verbindingsstukken.

Maten

Maten

Hexadome
6-kantige tent
Aantal zitplaatsen 100
Aantal staanplaatsen 133
Hoogte 535cm
Breedte 1244cm
Oppervlakte 100m
Openingshoogte 215cm

Crossover Large
Aantal zitplaatsen 86
Aantal staanplaatsen 115
Hoogte 495cm
Breedte 829cm
Oppervlakte 68m2
Openingshoogte 250cm

Crossover Medium
Aantal zitplaatsen 36
Aantal staanplaatsen 48
Hoogte 375cm
Breedte 622cm
Oppervlakte 36m
Openingshoogte 215cm

Heeft u de juiste tent met toebehoren gevonden? Dan kunt u nu beginnen met inrichten!