Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Stretchtent huren

Alles wat je moet weten over het huren van een stretchtent

Bij het kiezen van de perfecte stretchtent zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om te bedenken hoe groot je evenement is en hoeveel gasten er worden verwacht. Heb je veel gasten en passen deze niet allemaal in één grote ruimte? Dan heb je misschien meerdere ruimtes nodig. Houd ook rekening met eventuele speciale vereisten voor de opstelling, zoals de benodigde verlichting en stroomvoorziening voor bijvoorbeeld kroonluchters of sfeerverlichting.

Veelzijdigheid van het huren van een stretchtent

Het huren van een stretchtent heeft vele voordelen. Ze zijn veelzijdig, aanpasbaar en gemakkelijk op te zetten. De grootste voordelen van het huren van een stretchtent zijn de veelzijdigheid en het feit dat ze perfect zijn voor allerlei soorten evenementen, zoals feesten, bruiloften, afstuderen en zelfs als alternatieve locatie voor zakelijke bijeenkomsten of vakantiebijeenkomsten als er geen ruimte is op kantoor.

Wat kost een stretchtent huren?

De kosten van het huren van een stretchtent zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het evenement en het aantal gasten dat wordt verwacht. Als het om een klein feest gaat, kun je misschien wegkomen met een kleinere tent die minder opzet- en huurkosten met zich meebrengt. Als het gaat om een groot evenement met honderden of zelfs duizenden gasten, dan zijn grotere tenten waarschijnlijk nodig, zodat iedereen genoeg ruimte heeft om te dansen en te socializen.

Een ander factor die de prijs kan beïnvloeden, is of er speciale vereisten zijn voor het opzetten van de tent, zoals de benodigde stroomvoorziening. In dat geval kunnen extra kosten van toepassing zijn, afhankelijk van wat voor soort stroombron nodig is en welke voorzieningen er binnenin de tent moeten worden opgezet voordat de gasten arriveren. Ook als er niet met pinnen mag worden verankerd kan dit de prijs beïnvloeden.

De knoop doorhakken

Als eenmaal de tent is gekozen is het belangrijk om alle details te bevestigen. Overleg ook waar er geladen en gelost kan worden en of er een goeie weg naar toe is zodat ze geen ingangen of uitgangen van de locatie blokkeren. Denk ook na over hoeveel mensen er bij elkaar in de tent passen en hoeveel tafels en stoelen er nodig zijn voor een comfortabele zitplaats voor iedereen.

Verankering van de stretchtent

Bij het opzetten van de tent is het belangrijk om te zorgen dat deze goed verankerd is, zodat deze niet wegwaait in harde wind of wordt omvergeblazen door sterke windvlagen. Mocht er niet met grote haringen verankert worden dan zijn ballast blokken noodzakelijk. Een plan met leidingen is dan heel handig voor ons. Controleer ook op eventuele lekkages. Als er lekkages zijn in je stretchtent of zakken neem dan zo snel mogelijk contact ons op, zodat wij iemand langs kunnen sturen voordat het een groter probleem wordt.

Tips voor het optimaal benutten van je stretchtent:

Voeg wat lichtjes en decoraties toe om het er meer uit te laten zien als een feest dan als een lege ruimte. Langs de rand, en door de tent heen zijn mooi af te werken met prikfittingkabels in gekleurd licht of wit licht.

Zorg voor comfortabele zitplaatsen. Wil je dat mensen kunnen zitten en ontspannen? Zorg er dan voor dat er voldoende stoelen of banken beschikbaar zijn!

Stretchtent huren in Gelderland

Voor stretchtentverhuur in Gelderland bent u bij ons aan het goede adres. Vanuit Zwolle zijn we snel ter plaatse. We hebben veel ervaring met het bouwen van stretchtenten, met honderden tevreden klanten hebben we een uitstekende service voor jouw evenement!

Stretchtent huren maakt jouw evenement bijzonder

Al met al is het huren van een stretchtent een geweldige manier om jouw evenement bijzonder te maken, ongeacht de grootte of locatie. Stretchtenten zijn een betaalbare en veelzijdige optie voor elk soort gelegenheid, van bruiloften tot zakelijke evenementen. Als je op zoek bent naar iets duurzamer dan een pop-up tent, maar niet duizenden euro’s wilt uitgeven aan een uitgebreide structuur, dan zijn stretchtenten perfect voor jou!

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Heeft een stretchtent gekozen? Ga nu verder met inrichten!

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl