Statafels huren in Zwolle?

Originele statafels huren voor uw evenement in Zwolle en omgeving? Bij Evenetent Partyverhuur bent u aan het goede adres voor een zeer uitgebreide selectie van mooie statafels! Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle. U kunt ervoor kiezen uw statafels op te halen bij ons pand in Zwolle, maar wij beschikken ook over een haal- en brengservice.

Weinig ruimte en veel gasten?

U wilt niet dat iedereen de hele avond blijft zitten maar u wilt wel dat uw gasten hun hapje en drankje kunnen neerzetten? Of u heeft niet al te veel ruimte maar wel veel vrienden en kennissen? Dan is het huren van statafels een ideale uitkomst. Met een statafel kunt u al snel meer dan 2 keer zoveel gasten kwijt.

Geen standaard statafels huren?

Bij ons bent u aan het goede adres voor leuke en diverse statafels. U wilt een chique bruiloft organiseren in Hattem? Dan hebben wij voor u hele mooie hoogglans witte statafels. U organiseert een netwerkborrel in Zwolle? Dan kunt u bij ons rvs statafels huren met mooie witte of zwarte kolommen.

U geeft een gezellig tuinfeest in Wezep? Dan kunt u onze zelf gemaakte steigerhouten statafels huren! Deze steigerhouten statafels staan overigens ook erg leuk op uw braderie in Apeldoorn of op uw mini festival in Kampen. Heeft u niet zo’n grote portemonnee, dan kunt u kiezen voor onze ronde statafels, deze zijn eventueel aan te kleden met mooie hippe stretch rokken, leverbaar in veel verschillende kleuren.

Klassieke statafels huren

Met bepaalde thema’s kunnen wij u ook goed bedienen. Neem bijvoorbeeld het bruin café thema waar onze klassieke statafels perfect tot hun recht komen! Aan deze statafels horen dan klassieke barkrukken zodat uw gasten toch een zitplek hebben.

Voornamelijk actief in Zwolle en omgeving

Wij verhuren onze statafels voornamelijk aan klanten in Zwolle en omgeving. Denk hierbij aan plaatsen als Kampen, Emmeloord, Hattem, Wezep en Wapenveld. Komt u niet uit de directe omgeving van Zwolle, maar wilt u toch een aantal statafels huren? Dit is geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Brengen en halen van de statafels

Wij komen de gehuurde statafels graag naar uw evenement brengen met onze haal- en brengservice. Zo hoeft u geen moeite te doen met transport.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.