Originele statafels huren voor uw evenement in Zwolle en omgeving? Bij Evenetent Partyverhuur bent u aan het goede adres voor een zeer uitgebreide selectie van mooie statafels! Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle. U kunt ervoor kiezen uw statafels op te halen bij ons pand in Zwolle, maar wij beschikken ook over een haal- en brengservice.

Statafels

Weinig ruimte maar toch veel gasten?

Statafels zijn de uitkomst wanneer de ruimte schaars is en er veel gasten zijn. Met statafels ipv normale tafels kunt u al snel meer dan twee keer zoveel gasten kwijt. Statafels zijn ook een uitkomst als u geen “zitfeest” wilt hebben maar wel ruimte voor de nootjes, hapjes en drankjes.

Bijzondere statafels te huur

In ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie van statafels voor verschillende gelegenheden. Steigerhouten statafels voor buiten. Statafels met een nette gekleurde rok als gangbare variant. Of hoogglans witte statafels voor een chique evenement zoals een bruiloft. Tafels met RVS blad of gekleurd houten blad als trendy statafel of passend bij uw evenement. Naast de verschillende bladen zijn er verschillende kolommen mogelijk en kunt u bijna alles combineren.

Klassieke statafels te huur

Met bepaalde thema’s kunnen wij u ook goed bedienen. Neem bijvoorbeeld het bruin café thema waar onze Amsterdamse pokertafels perfect bijpassen. Leuk met klassieke barkrukken zodat uw gasten een zitplek hebben.

Gevestigd in Zwolle, werkzaam door het hele land

Komt u niet uit de directe omgeving van Zwolle, maar wilt u toch een aantal statafels huren? Dit is geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Brengen en halen van de statafels

Wij komen de gehuurde statafels graag naar uw evenement brengen met onze haal- en brengservice. Zo hoeft u geen moeite te doen met transport.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.