Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Statafels huren

Statafels huren die passen bij uw evenement

Bent u op zoek naar statafels voor uw evenement of feest? Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van statafels die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Of u nu statafels zoekt voor buiten, voor een bruiloft, voor een evenement, voor catering of met statfels met rok en in combinatie met stoelen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Veel statafel keuze

Wij bieden verschillende soorten statafels aan, zoals steigerhouten statafels voor buiten, hoogglans witte statafels voor een chique evenement en klassieke statafels voor een bruin café thema. Daarnaast hebben we ook bijzondere statafels te huur, zoals Amsterdamse pokertafels die perfect passen bij een klassiek thema.

Verschillende combinaties mogelijk

Onze statafels zijn verkrijgbaar met verschillende bladen, kolommen en combinaties. Zo kunt u altijd een statafel huren die past bij uw evenement. Bovendien komen wij de gehuurde statafels graag naar uw evenement brengen met onze haal- en brengservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport.

Statafels huren vanuit Zwolle

Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar zijn werkzaam door het hele land. Dus ook als u niet uit de directe omgeving van Zwolle komt, kunt u bij ons terecht voor het huren van statafels.

Sfeer bepalende statafels huren

Met statafels kunt u gemakkelijk meer gasten kwijt in een kleine ruimte. Daarnaast zorgen statafels voor een gezellige sfeer op uw evenement. Dus of u nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een ander evenement organiseert, bij ons kunt u altijd de geschikte statafels huren.

Uiteraard kunt u bij ons ook een tafel huren voor 10 personen of meer.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze statafels of om een offerte aan te vragen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste statafels voor uw evenement.

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl