Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Partyverhuur Emmeloord

Partyverhuur nodig in Emmeloord of omgeving? Bij Evenetent kunt u door onze jarenlange ervaring goed terecht voor vele partyartikelen. Wij verhuren alle artikelen die u nodig heeft voor een bruiloft, bedrijfsborrel of een groot feest. Alle artikelen die u maar kunt noemen, van partytenten tot aan barbecues en van festival bars tot aan terrasverwarmers. Wij werken zeer persoonlijk en zullen eerst bij uw uitgekozen locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn. Als we samen eruit zijn gekomen kijken we naar wat u nodig heeft qua tenten, inrichting en alle andere partyverhuur artikelen.

Feesten en evenementen

Bij ons bent u op het juiste adres voor elk soort feest en/of evenement. Wij verzorgen complete themafeesten in Emmeloord, zoals partyverhuur voor een black and white themafeest of een moulin rouge themafeest. Ook al het partyverhuur voor een bruiloft hebben wij in huis. Wij hebben alle soorten feesten, evenementen en zakelijke opties voor u op een rij gezet:

  • Black and white party
  • Moulin rouge party
  • Bruin café feest
  • Galafeest
  • Bedrijfsborrel of feest
  • Eventchalet huren
  • Festivals
  • Markten & fairs
  • Bruiloften

Artikelen voor partyverhuur Emmeloord

Op het moment dat u weet wat voor feest het gaat worden, dan weten wij welke artikelen we voor u moeten regelen. Samen zorgen we ervoor dat de juiste inrichting en materialen worden uitgezocht. Dit begint bij de tenten. Evenetent heeft verschillende soorten tenten, van partytenten tot aan mooie starshade tenten. Elke tent kan een houten ondergrond bevatten, waardoor de tent een luxe uitstraling krijgt. Daarna komt de inrichting van de tent, zoals een bar, stoelen, biertap en het servies. Daarnaast kan u bij ons ook statafels en normale tafels huren. Uiteindelijk kan de aankleding ook gedaan worden, hier kan worden gedacht aan verlichting, decoratiewanden en bijvoorbeeld een rode loper.

Bruiloft organiseren in Emmeloord?

In de afgelopen jaren hebben wij voor veel stellen een bruiloft georganiseerd. Ook in Emmeloord hebben wij al veel partyverhuur geleverd voor een bruiloft. We hebben hier veel ervaring in en weten precies wat er aan partyverhuur moet komen voor de perfecte bruiloft. De bruiloft maak je als het goed is maar één keer mee in je leven en deze moet daarom perfect zijn. Wij helpen je graag hierbij. Als extra hebben wij de ‘Rendez Vous’ bus. Dit is een Citroën oldtimer die is omgetoverd tot een mobiele bar waar sfeervolle hapjes en drankjes uit geserveerd kunnen worden. Ideaal voor net dat extra stukje sfeer op een bruiloft.

Contact

Wij bevinden ons in Zwolle en voor partyverhuur in Emmeloord komen wij graag een keer langs. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen via ons contactformulier of u kunt ons bellen op 0630356441.