Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Partyverhuur Dronten

Partyverhuur in Dronten? Geen probleem voor Evenetent! Van stoelen en tafels tot complete bar met biertap. Met ruim 20 jaar ervaring in tentenbouw, partyverhuur, evenementenorganisatie en horeca nemen we u graag alle zorgen uit handen. Wij onderscheiden ons met het leveren van authentieke, smaakvolle en op elkaar afgestemde producten. Behalve het leveren van partyverhuur, kunt u ons ook inschakelen voor het opzetten van een complete feesttent. Bel ons direct via 038-4448650 of kom meer te weten over onze dienstverlening!

“Partyverhuur Dronten”: Maak een geweldige indruk!

Het regelen van een feest is een plezierige taak, maar het vergt ook aanzienlijke tijd en moeite. Er zijn talloze details om te overwegen, van het uitnodigen van gasten tot het regelen van de catering. En natuurlijk speelt de locatie een cruciale rol. De mogelijkheden zijn uitgebreid! Wenst u het feest volledig naar uw eigen smaak vorm te geven? Bij traditionele feestlocaties bent u vaak gebonden aan standaardinrichtingen. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor een feesttent. Met de toevoeging van verwarming en vloerbedekking is dit zelfs in ons koude kikkerlandje een zeer aantrekkelijke optie! Het verhuren van feesttenten is onze specialiteit.

U kunt de feesttent volledig naar uw eigen wensen inrichten. Wij kunnen u een volledig scala aan mogelijkheden bieden op het gebied van partyverhuur in Dronten. Een greep uit ons assortiment omvat:

– Diverse zitmeubelen
– Buffettafels
– Sfeervolle verlichting
– Efficiënte verwarming
– Bars, biertaps en tafeltaps
– Stijlvolle aankleding

Naast deze items verhuren wij tevens glaswerk, servies, linnengoed, barbecues en keukenapparatuur. En kunt u uiteraard statafels en tafels huren.

Vraag nu een offerte aan voor partyverhuur in Dronten.

Geen enkel feest is hetzelfde, daarom adviseren wij u een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze offerte geeft u een duidelijk overzicht van de totale kosten. Indien gewenst kunt u ook onze prijslijst raadplegen voordat u een beslissing neemt.