Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Partytenten

Hoogwaardige partytent huren

Bij het huren van een feesttent zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte en kwaliteit van de tenten die worden aangeboden. Wanneer u bij ons een partytent huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten ervan, want wij nemen deze taak voor onze rekening. Onze tent is opgebouwd uit duurzaam aluminium, staal, en zeildoek, versterkt met stevige verankeringspinnen. Hierdoor kan de tent in theorie zelfs windsnelheden tot windkracht 12 doorstaan.

Kies uit 4, 6 of 10 meter partytenten

De getallen 4, 6 en 10 staan voor de breedte van de partytent. U kunt bij ons een partytent huren in een van deze maten en vervolgens zelf bepalen hoe lang u de tent wilt hebben, zolang dit een veelvoud is van 3 meter. Zo kunt u bijvoorbeeld een 10 meter partytent bestellen in afmetingen zoals 10×3, 10×6, 10×9 meter, enzovoort. Raadpleeg onze handige partytent tips om de juiste tent te kiezen die perfect aansluit bij uw wensen.

Op zoek naar een tent met transparant dak?

Bent u op zoek naar een unieke ervaring? Bij ons kunt u een tent huren met een glazen dak! In onze 10 meter partytent bieden wij doorzichtige zeilen aan, waardoor uw feest een bijzonder tintje krijgt. Stelt u zich eens voor: Oud & Nieuw vieren in een transparante tent!

Een vloer voor uw partytent?

Wilt u graag een vloer in uw partytent? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om een tentvloer te huren. Onze prachtige gelakte tentvloeren verhogen de sfeer van uw evenement. Een tentvloer zorgt niet alleen voor extra warmte, maar voorkomt ook dat regen onder het zeil van uw tent doorstroomt. Op die manier blijft u niet alleen droog onder de tent, maar blijven ook uw voeten droog.

In ons assortiment: systeemvloeren

Bekijk alle producten

Vlondervloer

4.50 Excl. btw
Reserveer

Hardhoutenvloer pagodetent

175.00 Excl. btw
Reserveer

Systeemvloer bruin (prijs per m2)

7.00 Excl. btw
Reserveer

Bijzonderheden

Panorama dakzeilen

Voor in onze 10 meter brede aluminium spantent verhuren wij ook transparante dakzeilen. U kunt dus door ons in een deel van het dak of het gehele dak een transparant zeil laten inzetten.

Materiaal

Het frame van de tenten is gemaakt van aluminium. Voor het verankeren van de tent gebruiken wij pennen van ongeveer 1,5 meter lang. De vloer bestaat uit een stalen constructie met hierop houten delen. De vloer wordt zo goed als mogelijk waterpas gelegd. De zeilen bestaan uit een brandvertragend doek welke voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften. Het dak kunt u met opaque zeilen krijgen, deze laten geen licht door.

Kleur

De tenten zijn allen helemaal wit. De vloeren kunt u in bordeaux rood of in een eikenhouten kleur krijgen.

Maten

Alle frame tenten hebben een een zijwandhoogte van 2,20 meter. De nok hoogte van de 4 meter frame tent is 2,85 meter. De 6 meter tent heeft een nok hoogte van 3,15 meter. De 10 meter brede tent heeft een nok hoogte van maar liefst 3,80 meter.

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl