Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Wie zijn wij?

Maak kennis met Frank en Sanne, het krachtige duo dat vanaf 2023 de leiding heeft over het bedrijf. Frank voerde voor 2023 samen met oprichter Gerrit de bedrijfsvoering. Hij is de planner met een uitzonderlijk gevoel voor detail. Frank zorgt ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt. Zijn nauwkeurigheid en organisatorisch talent betekenen dat je je geen zorgen hoeft te maken over de voorbereiding van je evenement.

Naast hem staat Sanne, wiens creatieve geest elke ruimte kan transformeren in een visueel spektakel. Haar vermogen om visies tot leven te wekken, maakt elk evenement uniek en memorabel. Samen tillen Frank en Sanne uw evenement naar een hoger niveau.

Dit team wordt versterkt door Gerrit, Martin en Richard, de technische mannen die zorgen voor trendy meubels en nette spullen.

En laten we Ton en Merijn niet vergeten, de energieke ondersteuners die zorgen dat geen detail over het hoofd wordt gezien.

Wat kan Evenetent voor u doen?

Bij de organisatie van een evenement moet u aan een veelheid van zaken denken. Staan de tenten op de beste plek? Welke looproutes gebruiken de gasten? Waar komt de bar ten aanzien van de dansvloer en waar maken we dat intieme zitplekje? Past alles in het thema? Hebben we genoeg glaswerk en servies? Kan de catering ideaal functioneren? Ziet alles er perfect uit? Met ruim 25 jaar ervaring in tentenbouw, evenementenorganisatie en horeca nemen wij u alle zorgen uit handen.

Als kroon op ons werk hebben we tenten mogen bouwen voor het Koningshuis.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede indruk te maken en dat vinden onze klanten ook. Zo is de Librije een klant van ons en hebben we, als kroon op ons werk, tenten mogen bouwen voor het Koningshuis.

Evenetent is een partyverhuurbedrijf in de breedste zin van het woord.

Naast een grote diversiteit aan tenten verhuren wij ook inrichting, decoratie, glaswerk, servies en alles wat nodig is om uw feest onvergetelijk te maken. Evenetent onderscheidt zich door smaakvolle, authentieke en op elkaar afgestemde producten waarbij elk seizoen ingespeeld wordt op de laatste trends. Met onze creatieve medewerkers en meubelwerkplaats zetten we zelf bovendien nieuwe trends.

Uiteraard begeleiden wij u in het gehele proces, van locatiekeuze tot afbouw. U kunt de inrichting geheel naar eigen smaak (laten) verzorgen en de catering kan uitbesteed of in eigen hand gehouden worden. Met onze persoonlijke benadering en hoogstaande assortiment verzorgen wij het visitekaartje op uw feest of evenement.

Onze tarieven en service

Bekijk het overzicht van onze prijzen en lees meer over onze leveringsmogelijkheden. Bekijk ook een voorproefje van de mogelijkheden.

Waar staat Evenetent voor?

  • Organiseren van feesten
  • Zowel intieme bijeenkomsten als grote evenementen
  • Aandacht voor detail
  • Persoonlijke werkwijze
  • Nette tenten
  • Sfeervolle inrichting

Onze werkwijze is zeer persoonlijk

We zullen allereerst bij u komen kijken op de locatie die u uitgezocht heeft. Vervolgens maken wij aan de hand van uw ideeën en wensen vrijblijvend een offerte. Bij Evenetent heeft u een ruime keuze, onze tenten variëren van 9 tot circa 400 m2 vloeroppervlak, ze zijn allemaal in uitstekende staat, voldoen aan de eisen wat betreft brandveiligheid, stabiliteit & kwaliteit en worden door VCA-gecertificeerd personeel gebouwd. Wij garanderen bovendien dat het materiaal schoon is en geven u de keuzevrijheid om een tent met of zonder houten vloer te bestellen. Persoonlijke aandacht met oog voor het kleinste detail staat hoog in ons vaandel omdat wij weten dat uw evenement uw visitekaartje is.

Wat zeggen anderen over Evenetent?

Ik ben zeer te spreken over Evenetent: snelle reactie, snelle levering en een prima service. De heren van Evenetent denken ook goed mee als ik een vraag heb. Dus top!

Wietske Breet uit Zwolle

Academiehuis Zwolle

Ze zijn helder in hun afspraken, ze komen op tijd en ze gaan op tijd weer weg. Ze zijn goed bereikbaar, ook als het weer omslaat en je ineens wel kachels wil huren. Top, zoals jullie op het laatste moment willen meedenken, ookal hebben jullie het druk. Alle materialen zijn schoon en zien er goed en verzorgd uit. Gedurende 15 jaar heb ik een zakelijke relatie gehad met Evenetent, maar het was voor mij vanaf het begin duidelijk dat zij ook onze eigen bruiloft gingen verzorgen. Never change a winning team!

Ilona de Rijke

Horeca Zwolle

Wij hebben de samenwerking met Evenetent als zeer prettig ervaren. Ze denken goed met je mee en leveren alles netjes op tijd. De materialen zijn goed onderhouden en hebben een professionele uitstraling.

Margreet Schutselaar

Matsfisio

De ervaring die wij met Evenetent Partyverhuur hebben is zeer goed. Ze zijn flexibel en bereid mee te denken in verschillende situaties. Het contact verloopt vlot en concreet. Daarnaast vind ik het prettig dat ze geregeld nieuwe producten aan het assortiment toevoegen.

Aniek de Bone uit Zwolle

Niek van der Sprong culturele Producties

Frank en Gerrit, Onze bijeenkomst was geweldig mede dankzij jullie mooie tent en dito inrichting. We kregen alleen maar lovende reacties over de mooie sfeer. Ook de voorbereiding met jullie verliep prettig en soepel. De catering was ook top, de heren van Stern leverde goede service en de hapjes waren heel goed, onze gasten bleven lang hangen.

Irene Kraan

Als sinds geruime tijd maken wij gebruik van de diensten van Evenetent. Dit altijd naar volle tevredenheid. Evenetent is een bedrijf wat staat voor professionaliteit, vakmanschap, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit alles, met duidelijke en snelle communicatie en goede service, zorgt voor een plezierige en langdurige samenwerking.

Jos Langenkamp (Eigenaar)

Stern Partyservice

Wij hebben een zeer prettige samenwerking met Evenetent, of het nu gaat om aanvulling in ons partycentrum zoals verlichte statafels, barkrukken etc. of verhuur van tent met alle bijbehoren voor catering, ze denken graag mee ! En daarbij vlotte levering en plaatsing. Top !

Be van Ark

de Keet Heerde

Al sinds 2003 doen wij zaken met Evenetent. Flexibiliteit en persoonlijke begeleiding maakt dit verhuurbedrijf onderscheidend. Of het nu gaat om uitbreiding van onze locatie of invulling van extra interieur. Voor ons is het van groot belang om met betrouwbare partners te kunnen werken die creatief en vernieuwend zijn en daarbij de juiste prijs kwaliteitsverhoudingen blijven handhaven. Het is dan ook niet toevallig dat we al langdurig partners in business zijn.

Edgar Hol

Herberg Molecaten Hattem

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl