Zit meubilair huren?


Hieronder vindt u een overzicht van al onze stoelen, krukken en banken.

Krukken, stoelen en banken huren in Zwolle!

Nette stoelen huren voor uw bruiloft of andere evenement. Bekijk het overzicht en neem contact op over de beschikbaarheid. Klaar met al het zit meubilair? Bekijk dan onze tafels en statafels.

Stoelen

Grote keuze uit stoelen huren

Vanuit onze vestiging in Zwolle kunnen we veel verschillende stoelen, krukken, tafels, fatboys, houten banken en leren bankstellen leveren. Voor elk soort evenement heeft Evenetent een mooie passende stoel. Kies via onze website een stoel uit ons assortiment. Door onze verscheidenheid aan stijlen is er altijd wel een stoel die past. Van strak naar doorleefd en van klassiek tot mordern, bij Evenetent vindt u ze allemaal. Heeft u eenmaal wat uitgezocht dan kan u gebruik maken van onze haal- & breng service om de stoelen te laten bezorgen. Natuurlijk mag u ze ook zelf ophalen. Naast gewone stoelen verhuren we ook klapstoelen, krukken en Chesterfields.

Klapstoelen huren

Hoeveel stoelen heb ik nodig? Als u niet weet hoeveel stoelen u nodig hebt dan zijn klapstoelen heel handig. Klapstoelen zijn makkelijk op en af te breken en kunnen dus tijdens een evenement snel weggehaald of bij gezet worden, wat natuurlijk ideaal is wanneer het aantal bezoekers niet goed in te schatten is. Daarnaast zijn klapstoelen makkelijk op karren op te bergen en nemen ze niet veel ruimte in.

Krukken

Bij statafels horen krukken. Krukken zijn daarmee de ideale tussenvorm wanneer je geen zit feestje wil hebben.

Chesterfields huren in Zwolle

Evenetent verhuurt bankstellen voor thema feesten of voor een leuke zithoek op uw evenement. Deze Chesterfields gaan goed samen met een chiquer bruin café thema of met een Bohemian thema met strecht tenten, vloerkleden, lampionnen e.d.

Zakelijk meubilair huren

Ook voor zakelijk meubilair is Evenetent de juiste partner. We hebben strakke statafels met bijpassende krukken. Wilt u de kleuren van uw bedrijf in de stoelhoezen  of kussens terug zien? Neem dan ruim van te voren contact met ons zodat wij de juiste kleuren kunnen regelen.

Bruiloft stoelen

Evenetent heeft voor bijna elke bruiloft een passende stoel! Kom een keer kijken in onze showroom zodat u elke stoel zelf kan beoordelen en bepalen welke het beste past bij uw bruiloft.

 Stoelen huren in Zwolle

Heeft u vragen over het huren van onze stoelen? Frank of Gerrit helpt u graag verder. Neem contact met ons op via 0653221525 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom in Zwolle.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Is uw evenement naar wens ingericht? Dank kunt u zich nu gaan bezighouden met de catering!