Verwarming / Terras heaters huren?

Hieronder vindt u een overzicht van alle verschillende heaters die wij verhuren.

Aanverwante spullen

Tentverwarming of terrasverwarming huren?

Wij hebben de middelen! Voor de verwarming van een ruimte hebben wij elektrische heaters, infrarood heaters, diesel heaters of gas heaters. Onze grote heaters (ook wel blower genoemd) zoals de “Remco indirect diesel gestookte blower” blaast hete lucht in de ruimte via een slang en kan een middel-grote-tent voorzien van een aangename temperatuur. Deze diesel heaters zijn ideaal voor tentverwarming en hebben de capaciteit van ongeveer 5 a 10 terrasheaters maar de ruimte moet wel enigszins gesloten zijn voor een effectieve warmte overdracht. De kachel moet verplicht buiten staan en is te regelen met een thermostaat.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Heaters voor kleinere evenementen

Onze terras parasols werken op gas en zijn ideaal voor bij een statafel, de warmte komt vanuit de parasol, dus van boven. Deze heater kan ook prima in een tent staan zolang hij maar niet tegen het doek aanstaat. Voor dichte ruimtes hebben we kleinere gas blowers die een straal van warme lucht blazen d.m.v. een ventilator. Deze kachels zijn ideaal om gangetjes en kleine tenten te verwarmen.

Tenslotte leveren wij ook gas voor onze heaters.

Is uw evenement naar wens ingericht? Dank kunt u zich nu gaan bezighouden met de catering!

In ons assortiment