Regisseursstoel huren
Regisseursstoel
29 mei 2023
Piaggio Ape Sapora foodtruck
Piaggio foodtruck
29 augustus 2023
Alles

VW T3 – Duitse foodtruck buffet

500.00

Beschrijving

Volkswagen T3 – Duitse Foodtruck Buffet

Onze charmante VW T3 Foodtruck Buffet, een prachtige toevoeging aan elke gelegenheid. Met zijn tijdloze witte exterieur en elegante kaki zeil, biedt deze Duitse foodtruck een visueel feest voor de zintuigen. Het voegt een unieke dimensie toe aan jouw speciale dag.

Suggesties:

Duitse Bieren – Proef de Cultuur

Op zoek naar de ideale toevoeging voor een Duits Bierfestival? Ontdek en serveer een reeks aan Duitse bieren die je smaakpapillen zullen verwennen. Van verfrissende pilseners tot rijke donkere bieren, vangen de essentie van de Duitse biercultuur. Proost!

Worst Buffet vanuit de truck

Serveer hartige bratwursten en subtiel gerookte varianten uit onze Duitse foodtruck! 

Foodtruck met Sauerkraut 

Voeg een knapperige twist toe aan jouw evenement met onze sauerkraut suggestie. Deze voegt een verfrissende textuur en een lichtzure smaak toe. 

Curryworst on wheels

Ontdek de geliefde curryworst. Deze smaakvolle lekkernij, uit Duitsland, combineert sappige worst met pittige currysaus, voor de authentieke Duitse smaaksensatie.

 

We berijpen dat eten een belangrijk onderdeel van elk evenement is. We willen benadrukken dat deze suggesties dienen als culinaire inspiratie. Hoewel wij zelf geen eten en drinken leveren, werken we nauw samen met vele professionele cateraars om jouw menu tot in perfectie te realiseren.

Voeg een vleugje Duitse gastronomie toe aan jouw evenement met onze Volkswagen T3 Foodtruck Buffet!

Bekijk ook onze andere foodtruck opties!

Andere suggesties…