Statafel White and Steel
Statafel “white and steel”
5 december 2019
f1 race simulators huren
F1 race simulator
15 april 2021
Alles

Pooltafel huren

163.00

Beschrijving

Amusement op uw evenement? Huur een pooltafel!

De pooltafel is niet alleen meer voor in de kroeg of het poolcentrum. Bij ons huurt u een pooltafel die wij graag komen brengen en opzetten. Lekker ontspannen tegen elkaar poolen of elkaar in teams bevechten, het kan met deze tafel. Maak er een toernooi van en haal het poolcentrum naar uw evenement. Ook fantastisch als amusement voor op het jaarlijkse bedrijfsfeest of het bedrijfslustrum. Het mooie aan poolen is dat het van alle tijd is, zowel jong als oud vindt het leuk en speelt graag tegen elkaar. Perfect voor de cohesie van het personeel.

Poolen of pool biljart komt oorspronkelijk uit de VS en wordt gespeeld op een pooltafel met gaten in de hoeken van de tafel.

Pooltafel huren als onderdeel van een amusementshal

De pooltafel mag niet ontbreken in een op maat gemaakte amusementshal voor al uw personeel, vrienden en/of kennissen. We gaan graag voor u aan de slag om een ruimte in richten met onze eigen (race) games, pooltafels, arcadekasten, flipperkasten en zelfs gokkasten! Voor ieder wat wils dus.

Maten van de tafel

  • 7 feet
  • Afmeting speelveld: 200 x 100 cm
  • Afmeting tafel: L 225 x B 126 x H 78,5 cm (belangrijk dat de tafel wel bij u door deur kan).
  • Gewicht: 108 kg
  • Benodigde speelruimte 420 x 520 cm

Pool tafel huren inclusief accessoires

Bij het huren van onze tafel zijn de volgende accessoires inbegrepen;  4 poolkeuen, ballen, triangel en krijt.

Prijs van een pooltafel huren: €165,- voor een dag of €250,- voor een weekend (ex BTW). Onze tafel heeft geen munt inworp en kan vrij bespeeld worden. Helaas kan de tafel niet tegen vocht en deze is daarom niet geschikt om buiten of in een vochtige tent te staan.

Wellicht ook is de pooltafel ook leuk met onze bruin café inrichting.