Partytent 6 meter
16 januari 2013
hexadome huren
Hexadome tent huren
16 januari 2013
Alles

Partytent 10 meter

0.00

SKU: partytent-10m Categorieën: , Tags:
Beschrijving

De 10 meter partytent heeft een overspanning van 10 meter. Andere maten van deze partytent zijn te huren in 4, 6 en 10 meter breedte. Alle tenten worden opgebouwd in secties van 3 meter lang. De tent kunt u verder met of zonder systeemvloer huren. De prijs van deze tent wordt bepaald naar aanleiding van het formaat.

Panorama dak- gevel- en zijzeilen in de 10 meter tent

Voor onze 10 meter brede aluminium spantent verhuren wij ook transparante dak-, gevel- en zijzeilen. U kunt door ons een deel of het geheel van de partytent in transparant zeil laten doen.

Kleur van de materialen

De tentdoeken zijn helemaal wit en de vloeren hebben een eikenhouten kleur.

Materiaal van de 10 meter tent

Het frame van de tenten is gemaakt van aluminium. Voor het verankeren van de tent gebruiken wij pennen van ongeveer 1,5 meter lang. De vloer bestaat uit een stalen constructie met hierop houten delen. De vloer wordt zo goed als mogelijk waterpas gelegd. De zeilen bestaan uit een brandvertragend doek welke voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften. Het dak kunt u met opaque zeilen krijgen, deze laten geen licht door.

Netto maten van de partytent

Alle frame tenten hebben een een zijwandhoogte van 2,20 meter. De 10 meter brede tent heeft een nok hoogte van maar liefst 3,80 meter.

 

Bekijk onze tarieven en vraag een offerte aan.

Andere suggesties…