Piaggio Ape Sapora foodtruck
Piaggio foodtruck
29 augustus 2023
Land Rover Foodtruck
Volvo foodtruck buffet
29 augustus 2023
Alles

Land Rover foodtruck buffet

500.00

Beschrijving

Land Rover -Rustic Rover- foodtruck Buffet

Huur onze Engelse Land Rover Buffet truck gehuld in diepblauw met een rustieke houten uitgifte balie en een buffet van een boomstamtafel.

Suggesties:

Meat pie’s, Fish & Chips, Stout Bieren & BBQ

Serveer een mix om jouw gasten te verbazen met de essentie van Engeland. Van hartige vleespasteitjes tot klassieke fish & chips, van robuuste stout bieren tot een verleidelijk BBQ buffet. Onze foodtruck biedt een symfonie van smaken die de traditie van Engeland weerspiegelen.

Rustieke Houten Uitgifte en Boomstamtafel Buffet – Tijdloze Charme

De combinatie van een rustieke houten uitgifte en een buffet met boomstamtafel creëert een sfeer van Engelse charme. Elk gerecht krijgt met deze buffetopstelling een ontspannen en sfeer.

Stout Bieren en Meer – Een Toost op Authenticiteit

Presenteer stout bieren die een eerbetoon brengen aan de Engelse brouwtraditie. Laat de rijke smaken je meenemen op een reis door het hart van Engeland. Combineer deze brouwsels met de heerlijke gerechten voor een fantastische culinaire ervaring.

Wij begrijpen we dat het creëren van een onvergetelijk evenement meer inhoudt dan alleen eten en drinken. We benadrukken dat de genoemde producten suggesties zijn die bedoeld zijn om je keuzes te inspireren. Hoewel we zelf geen eten en drinken leveren, werken we nauw samen met gerespecteerde cateraars om je menu te perfectioneren.

Breng de geest van Engeland naar je evenement met onze Land Rover Foodtruck Buffet.

Bekijk ook onze andere foodtruck opties!

Andere suggesties…