Kapstokken huren
Kapstokken huren
4 februari 2013
Bloemen vaas
4 februari 2013
Alles

Kunstplanten

13.50

Beschrijving

Waarom kunstplanten huren?

Het is een feit dat kunstplanten een grote rol spelen in de horeca. Het creëren van een sfeervolle en groene omgeving is namelijk essentieel voor uw gasten. Kunstplanten zijn daarbij ideaal, want ze hebben geen onderhoud nodig en zijn van hoge kwaliteit en niet van echt te onderscheiden.

Grote kunstplanten voor buiten en binnen

Kunstplanten huren is een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie. Bovendien zijn kunstplanten geschikt voor elke gelegenheid of het nu gaat om een ​​huwelijk, een zakelijk evenement, een beurs of een feest.

Planten huren voor de horeca

Kunstplanten zijn ook interessant voor restaurants en hotels maar ook voor andere bedrijven die hun werkvloer net even wat willen opfleuren.

Het huren van kunstplanten op grote evenementen, ten opzichte van echte planten, kan verstandig zijn aangezien uw gasten of klanten mogelijk een pollen allergie hebben. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze hygiënischer zijn dan echte planten.

Opfleuren met nepplanten

Kortom, het huren van kunstplanten is een slimme keuze voor een onderhoudsvriendelijke en stijlvolle optie om een evenement op te fleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte sfeer met onze kunstplanten. Onze tarieven zijn competitief en onze service is van hoge kwaliteit.

  • Wij hebben verschillende kunstplanten te huur, waaronder de bamboe en de bonzai boom.
  • De kunstplanten zitten in een verzwaarde zwarte bak en hebben een maximale hoogte van 2,20m.