Pilaren decoratie
4 februari 2013
Kunstplant huren
Kunstplanten
4 februari 2013
Alles

Garderobe rek

25.00

Beschrijving

Een garderobe rek huren voor uw evenement is bijna noodzakelijk, zeker wanneer het weer ons in de steek laat. Onze kapstok huren is de perfecte oplossing om kleding, kostuums, hoeden, paraplu’s en andere accessoires op te bergen. Het rek staat op wielen en is daardoor mobiel en makkelijk te gebruiken. Het rek is ook nog een keer demontabel wat in sommige gevallen handig kan zijn.

1 kapstok huren of toch meer?

Een kapstok huren is een geweldige optie voor particulieren, cateraars en organisaties die kleding of andere items moeten opbergen tijdens een evenement. Dit garderobe rek is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het duurzaam en stevig genoeg is om tot 100 kledingstukken op te bergen. Door haken aan beide kant van het rek kan je het rek aan twee kanten gebruiken.

Bewaakte garderobe op uw evenement

Maak een kapstok afgifte service om uw gasten een luxe en veilig gevoel te geven. Organiseert u een evenement, bereidt u zich voor op een beurs of plant u een feest? Dan kan een garderobe huren erg handig zijn. Onze tip is; huur een kleine tent (3×3) met 3 zijwanden, 3 garderoberekken en een buffettafel in stijl. De tent is aan 3 zijden dicht en aan 1 zijde staat de tafel. Deze buffettafel kan dan makkelijk worden gebruikte om de jassen aan te pakken en af te geven. Vergeet dan ook de labels en of garderobe nummertje niet. Schakel ten slotte iemand in om dit aan het begin en het einde te overzien en voilà u bent klaar.

Als uw evenement binnen plaats vindt dan zijn scheidingswanden of paaltjes met koord een mooi alternatief. U zou dan in de lobby of in de gang een garderobe kunnen maken.

Andere suggesties…