Vouwtent 3x3
Harmonica tent 3x3m grijs
21 augustus 2018
Strandstoel
Strandstoel
7 oktober 2018
Alles

F1 race simulator

350.00

Categorie: Tags: , , , , ,
Beschrijving

F1 race rijden

Altijd al eens in een F1 auto willen rondrijden? Of willen ervaren hoe Max Verstappen zijn tegenstanders voorbij gaat? Met deze realistische F1 Race simulator is dat allemaal mogelijk!
Bij ons kunt u een op de F1 raceauto gebaseerde realistische racestoel huren in combinatie met RVS pedalen die dicht bij de realiteit komen en een force feedback stuur, zodat je elke curbstone goed voelt.

F1 race simulator huren

Met deze gehuurde simulator rijdt u met een F1 auto over elk gewenst circuit tegen alle huidige F1 teams.
Onze simulator is zeer geschikt voor jong en oud, voor de casual gamer, voor de geoefende gamer en voor de professionele racecoureur. Het is realisme ten top!

Racestoel als entertainment op uw beursstand

Bij ons huurt u een compleet F1 race systeem dat bestaat uit een frame met racestoel, een stuurwiel en pedalen van Thrustmaster, een 4k curved 40 inch beeldscherm op een standaard en een pc of Ps4 pro met de meest actuele racegames. Een zeer leuke toevoeging voor op uw beursstand en natuurlijk zeer geschikt als amusement op uw evenement.

Interesse in het huren van race simulators voor uw bedrijf?

Wij bieden een liggende Playseat aan welke dezelfde vorm heeft als de stoel van een f1 auto. Deze leveren we af en bouwen we geheel race klaar op bij u op de locatie.

Wat kost een race simulator huren?

Een racesimulator kost u €350,- exclusief BTW en transport per dag of €500,- voor een weekend. Hiervoor krijgt u de een liggende Playseat met high end stuur voorzien van goede force feedback, metalen pedalen, een goed scherm en een high end PC of Playstation 4 Pro.

Bekijk voor ander amusement ook onze arcadekast!