Pool tafel huren!
Pooltafel huren
9 februari 2020
stretchtent 7,5x7,5
Stretchtent zand 7,5x15m
29 juni 2021
Alles

F1 race simulator

325.00

Beschrijving

F1 Race Simulator huren

Altijd al eens in een F1 auto willen rondrijden? Of willen ervaren hoe Max Verstappen zijn tegenstanders voorbij gaat? Met deze realistische F1 race simulator is dat allemaal mogelijk! Bij ons huur je een op de F1 raceauto gebaseerde realistische racestoel met een force feedback stuur en pedalen waarmee je elke curbstone goed aan voelt. Daarbij rijdt en oefent Max Verstappen in een vergelijkbare racesimulator!

Wat is een complete F1 simulator?

Onze F1 race simulator is een verrijdbaar podium met daarop een F1 racestoel met frame van het merk Playseat. Op het frame zit een Thrustmaster gemonteerd met F1 replica stuur. De stoel is verder voorzien van pedalen van Thrustmaster en een 4k HDR 44 inch TV scherm op een truss-standaard. Een F1 race simulator huren kan niet natuurlijk zonder de Playstation 4 met meest actuele race game (F1 2021).

Het podium is voorzien van een finishvlag motief en is opgehoogd zodat een instap makkelijker is gemaakt. De Playseat geeft je het gevoel plaats te nemen in een echte F1 race auto. Daarnaast zijn de stoel, de pedalen en het stuur op meerdere manieren makkelijk in te stellen voor de persoon die de simulator gaat besturen.

Aankleding bij het huren van een f1 simulator

Onze F1 race simulator kan eventueel aangekleed worden met diverse bijpassende items zoals een scorebord, posters van diverse coureurs of een bijpassende prijs voor de winnaar van de snelste lap. Zo staat er een zeer complete F1 race sim op je te wachten voor het volgende evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

F1 simulator huren met uw bedrijf

Onze F1 simulator is uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, familieweekend of ander evenement. Want bij het huren van meerdere Playseats heb je voor uren vermaak. Onze stoelen zijn ook een goede toevoeging aan een pop-up arcadehal met arcadekasten, een pooltafel en flipperkasten. Met deze fantastische arcadehal vermaakt het personeel zich de hele avond prima!

Racestoel F1 Playseat als entertainment op uw beursstand

Door de resultaten van “onze” Verstappen, is de F1 in ons land mega populair. Gebruik die populariteit door de inzet van onze realistische F1 simulators. Voor gegarandeerd veel enthousiaste bezoekers op je beursstand moet je onze populaire f1 race simulator huren. Evenetent verhuurt de officiële F1 Playseat Aston Martin Red Bull Racing uitvoering en/of een zwarte F1 playseat. Met de effen zwarte stoel zijn er mogelijkheden voor huisstijl logo’s en branding achterop de race stoel.

Daarnaast kunnen wij met trussen en zwarte doeken of met vaste wanden uw complete (F1) beursstand aankleden en gedeeltelijk of geheel afsluiten van publiek; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn wij in het bezit van tafels, stoelen en aankleding om uw beursstand helemaal in te richten.

Soepele verhuur op uw evenement

Tijdens het evenement is er mogelijkheid voor begeleiding. Onze begeleiders zorgen voor een soepele race en doorstroom van de f1 race simulators. En zij zorgen voor de instellingen van de sims en betrekken het publiek bij de F1 simulators. Op deze wijze heeft u zelf tijd om de toestromende mensen te benaderen en zo is het ijs gelijk gebroken. Ook houden zij de tijden bij voor een leuk competitief element.

Simulators zelf begeleiden

Heb je genoeg collega’s om je heen? Dan kan je natuurlijk de begeleiding prima zelf doen. Bij het plaatsen krijg je van ons een gedegen uitleg en een klein overzichtje van de meest gangbare knoppen op ’t stuur. Via de draadloze controllers is alles makkelijk te besturen. Ook kunnen we meedenken met welke modus, moeilijkheidsgraad, circuit en andere instellingen aansluiten bij het evenement. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles volledig werkt zodat jullie direct van start kunnen.

Voor elke doelgroep een aparte stoelinstelling

Het ongekende succes van de Formule 1 in Nederland hebben we grotendeels te danken aan onze Nederlandse held Max Verstappen. Wie kan zich niet zijn debuut bij Red Bull’s 1ste team herinneren; winst op het circuit van Spanje. Uiteraard spelen we daar graag op in met onze all round F1 Playseat. Deze Playseat is makkelijk in te stellen waardoor iedereen kan racen. Voor de allerkleinste gebruiken we een kussen in de rug en iemand die met de controller gas kan geven. Ook maakt het niet uit of je ervaring hebt of niet. Onze f1 race simulator is zeer geschikt voor de beginnende speler, de geoefende gamer en voor de professionele racecoureur. Schakelen, automatisch remmen en alle andere instellingen zijn volledig aanpasbaar zodat iedereen in ieder geval vooruit komt .

Professionele begeleiding

Uiteraard kunt bij ons professionele begeleiding krijgen bij het huren van een complete F1 race simulator. Deze begeleiding bevat naast op- en afbouw een enthousiaste representatieve begeleider die de bezoekers snel en kundig kan laten zitten, de stoel op de gewenste stand kan zetten en ze direct op het circuit zet met de nodige aanwijzingen. Onze begeleider wordt dus de hostess voor de F1 race simulators waarmee jij ontzorgd wordt, en je bezoekers de beste F1 experience krijgen.

Complete F1 Playseat huren voor 2 of meer spelers

Het echte vermaak begint wanneer je tegen elkaar kan rijden! Denk bij het bedrijfsfeest aan de competitie die iedereen graag aan wil gaan met zijn collega’s. Een f1 race simulator huren en hop tegen elkaar racen over het circuit is mogelijk met onze f1 simulators. Natuurlijk is het racen tegen elkaar erg gaaf maar wat dacht je van het racen met 3,4 of nog meer personen tegelijk!

Het meest gangbaar is om twee f1 simulators te huren waarbij je toch een compleet grid kan vormen door de computer toe te voegen. Het vraagt wel om een internet verbinding met goede wifi of een goede hotspot. Vraag een offerte aan als je meer dan 1  f1 simulator huren wilt.

Rijden als Max Verstappen met zijn F1 Red Bull RB16B (2021)

Huur onze Formule 1 race simulator en waan je op de Grand Prix’s van 2021 met een Red Bull Formule 1 auto onder je. Ga de race aan met andere coureurs en ervaar de magie van de Formule 1, ook op de nieuwe circuits, Hanoi en Zandvoort! Je kunt onze complete F1 simulator huren voor je eigen onvergetelijke F1 experience bij jou op locatie!

Formule 1 simulator huren overal in Nederland

Bij Evenetent kan je een F1 race simulator huren voor elk feest of evenement. Met een F1 race simulator heb je beslist een leuke item staan! Deze unieke racesensatie zorgt voor heel veel aandacht. Je kan heel makkelijk op elk willekeurige locatie een F1 experience meemaken. Met een F1 race simulator huren hoef je dus niet meer naar het circuit.

F1 simulator huren voor Circuit Zandvoort

In de bijgeleverde originele Formule 1 game zitten alle coureurs en alle circuits die officieel te boek stonden voor 2021. Op deze simulator kan je dus op je gemak een race opnieuw gaan rijden om Verstappen weer te laten winnen. Uiteraard zit circuit Zandvoort ook tussen de mogelijkheden. Max heeft de race dit jaar naar zich toe weten te halen en zelfs de leiding in het klassement over genomen van Hamilton! Kan jij de Dutch GP ook aan?

Het virtuele racegevoel wordt extra versterkt door de officiële F1 Playseat. Deze F1 race stoel is gebaseerd op de originele race stoel van een F1 race auto. Daarbij hebben een groot aantal coureurs, waaronder Verstappen en Vettel, en ook andere race teams meegewerkt aan de ontwikkeling van de stoel. Daarnaast heeft Verstappen zelfs zijn eigen aangepaste F1 playseat!

Wat kost een F1 race simulator huren?

Een F1 race simulator huren kost u €325,- per dag exclusief BTW en transport of €450,- voor een weekend. Hiervoor krijgt u de een liggende formula 1 Playseat met high end replica F1 stuur voorzien van goede force feedback, de nieuwste F1 game van Codemasters, metalen pedalen, een groot tv scherm en een Playstation 4 Pro. Bij het huren van 2 of meer simulators en/of voor meerdere dagen hanteren we kortingen die flink oplopen. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Onze simulators komen samen met fly-over en stiften om de tijden op te schrijven.

F1 simulator huren met eigen logo en huisstijl?

Deze mogelijk is natuurlijk aanwezig. Informeer ons over de mogelijkheden en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard is zichtbaarheid op een beurs of evenement erg belangrijk en met het huren van f1 simulators als toffe gimmick zijn logo’s en huisstijl extra belangrijk. Mogelijkheden zijn onder andere vloerreclame in vinyl of mooie grote posters achter de f1 simulators. We staan uiteraard ook voor andere ideeën open.

Wilt u begeleiding bij uw race? Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk voor ander amusement ook onze arcadekast!

Extra informatie
Gewicht 50 kg
Afmetingen 300 × 100 × 80 cm
F1 Red Bull huisstijl

Stier met geel en rood op een zwarte stoel, 5 oktober 2020

Andere suggesties…