Vouwtent 3x3
Harmonica tent 3x3m grijs
21 augustus 2018
Strandstoel
Strandstoel
7 oktober 2018
Alles

F1 race simulator

350.00

Categorie: Tags: , , , , ,
Beschrijving

F1 race meerijden met Max verstappen’s Red Bull Aston Martin

Altijd al eens in een F1 auto willen rondrijden? Of willen ervaren hoe Max Verstappen zijn tegenstanders voorbij gaat? Met deze realistische F1 racesimulator is dat allemaal mogelijk!
Bij ons kunt u een op de F1 raceauto gebaseerde realistische racestoel huren in combinatie met RVS pedalen die dicht bij de realiteit komen en een force feedback stuur, zodat je elke curbstone goed voelt. Dit is ook de racesimulator die Max Verstappen gebruikt!

F 1 race simulator huren

Huur onze Formule 1 race simulator en waan je op de Grand Prix van Monaco met een Red Bull Aston Martin onder je. Ga de race aan met andere coureurs en ervaar de magie van de Formule 1.
Onze simulator is zeer geschikt voor jong en oud, voor de casual gamer, voor de geoefende gamer en voor de professionele racecoureur. Het is realisme ten top!

Racestoel als entertainment op uw beursstand

Bij ons huurt u een compleet F1 race simulator dat bestaat uit een frame met racestoel, een stuurwiel en pedalen van Thrustmaster, een 4k curved 40 inch beeldscherm op een standaard en een pc of Ps4 pro met de meest actuele racegames. Een zeer leuke toevoeging voor op uw beursstand en natuurlijk zeer geschikt als amusement op uw evenement.

Interesse in racesimulator verhuur voor uw bedrijf?

Wij bieden een liggende Playseat aan welke dezelfde vorm heeft als de stoel van een F1 auto. Deze leveren we af en bouwen we geheel race klaar op bij u op de locatie.

Wat kost een F1 race simulator huren?

Een F1 race simulator huren kost u €350,- exclusief BTW en transport per dag of €500,- voor een weekend. Hiervoor krijgt u de een liggende Playseat met high end stuur voorzien van goede force feedback, metalen pedalen, een goed scherm en een Playstation 4 Pro.

Bekijk voor ander amusement ook onze arcadekast!