Statafel dubbel wit hoogglans wit blad
Statafel – dubbel wit met hoogglans blad
11 april 2013
Pipe & drape
11 april 2013
Alles

Dome tent huren

650.00

Beschrijving

Kleine dome huren?

Onze Crossover Medium is een kleine dome tent met een diameter van 6,2 meter. De tent heeft een bolvormig uiterlijk met een strakke look. Het is een prachtige tent voor uw evenement binnen of buiten. Zo worden deze tenten veel gebruikt voor nette kleine intieme feesten of voor op een beurs als blikvanger. Op beurzen in de RAI Amsterdam of in de Jaarbeurshallen te Utrecht komt u onze tenten regelmatig tegen.

 

Een medium, Large of hexa- dome tent huren?

In feite zijn alle domes aan elkaar te koppelen door middel van goten. De Hexadome laat zich uitstekend combineren met een kleine dome tent huren maar ook met een andere Hexadome of een Large dome tent. Door de verschillende tenten aan elkaar te koppelen krijg je een heel speels geheel van kleine en grote tenten. Zie ook onze luchtfoto van een Hexadome met Crossovers.

 

Licht en geluidsinstallaties

Het frame van deze dome tenten is zo ontworpen dat er zelfs bij sterke wind, in tegenstelling tot veel andere tenten, geen vuiltje aan de lucht is. Daarnaast is het eenvoudig licht- of geluidsinstallaties te monteren tot een gewicht van 400 kg.

Crossover Medium kopen?

Wilt u liever een dome tent kopen, neem dan contact met ons op zodat wij een passende offerte kunnen maken. Voor technische informatie kunt hier kijken.

 

Maten Crossover Medium

Onze dome tent Medium biedt ruimte aan circa 36 zitplaatsen of 48 staanplaatsen.

Hoogte 375cm
Breedte (diameter) 622cm
Oppervlakte 36m2
Openingshoogte 215cm

 

Frame en doek

Het tentdoek is gemaakt van PVC, werkt vertragend en voldoet aan alle Nederlandse normen. Eventuele certificaten zijn in ons bezit en kunt opvragen. De Crossover M is onze kleinste dome tent met een diameter van 6,2m, de Crossover Large heeft een diameter van 8 meter en de Hexadome heeft een diameter van circa 12 meter.

Bekijk ook onze andere dome tenten.

Andere suggesties…