stretchtent 7,5x7,5
Stretchtent zand 7,5x15m
29 juni 2021
Thema bar Oak and Steel
Bar “Oak and Steel”
24 november 2022
Alles

Crossback Stoel

6.50

Beschrijving

Crossback stoel huren?

Maak uw evenement compleet en ga onze onze prachtige houten Crossback stoel huren. Deze crossback stoelen combineren rustiek met elegantie en zijn perfect voor bruiloften, diners en andere evenementen. Of u nu een rustieke formele huwelijksceremonie heeft of een chique dinerfeest, onze crossback stoel huren zorgt voor de perfecte ambiance.

De crossback chair die wij verhuren is gemaakt van echt hout en zijn daardoor stapelbaar voor gemakkelijk transport en opslag. De rugleuning is ontworpen voor extra comfort en is gemakkelijk te versieren met stoffen en andere decoratieve items. Bovendien zijn onze crossback chairs geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Wat zijn Crossback stoelen?

De crossback-stoel is ontstaan in het begin van de 20e eeuw en was vooral populair in Franse bistro’s. Crossback stoelen, ook wel bekend als X-back-stoelen, farmerschairs of vineyard chairs, zijn houten eetkamerstoelen met een kenmerkende kruisvormige rugleuning. Ze worden veel gebruikt in rustieke en boerderijstijlen, en zijn te vinden in particulieren thuis, in koffie tenten, barren, hotels en natuurlijk op trouwlocaties. Deze stoelen hebben een solide constructie met verweerde accenten en bieden comfort met een geweven rotan zitting. Oorspronkelijk gebruikt in Franse bistro’s, voegen ze een natuurlijke stijl en charme toe aan elke ruimte. De gebogen poten en kruisvormige rugleuning zorgen voor een aantrekkelijk design. Ontdek de tijdloze schoonheid van crossback stoelen bij Evenetent.

Combineer Crossback chairs met lange diner tafels

U kunt onze crossback stoel huren voor zowel korte als lange termijn, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Combineer onze stoelen met lange dinertafels voor het ultieme hippe boho sfeer of huur ze bij uw huwelijksceremonie met ons aantrekkelijke cermoniepakket.

Maak uw evenement compleet met onze prachtige crossback stoelen huren en creëer de perfecte sfeer voor uw gasten!

Bekijk ook onze andere bruiloftstoelen en tafels om uw evenement helemaal af te maken. Of lees je in op onze zitmeubilair voor bruiloften blog.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw meubilair te reserveren.