Borrel glas
Borrel glas
17 mei 2018
Cocktail glas
Cocktail glas
17 mei 2018
Alles

Champagne glazen

9.00

Beschrijving

Champagne glazen huren

Bij Evenetent kunt u terecht voor het huren van champagneglazen voor uw bruiloft of ander evenement. Onze champagneglazen zijn van hoge kwaliteit en hebben een elegante uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

Flutes in een korf

Onze champagneglazen worden geleverd in een handige korf van 36 stuks. door het gemakkelijk is om ze te vervoeren en tijdelijk op te slaan.  De korf zorgt er bovendien voor dat de champagneglazen veilig worden vervoerd en opgestapeld. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over breuken of beschadiging.

Verschillende champagne glazen huren

Onze champagneglazen zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, zodat u de perfecte glazen kunt kiezen die passen bij uw evenement. Of u nu een intieme bruiloft plant of een groot bedrijfsevenement, wij hebben de juiste champagneglazen die passen bij uw wensen.

Bij Evenetent begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we naast onze champagneglazen ook andere glazen en servies aan, zodat u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor uw evenement op één plek. Kies voor gemak en kwaliteit en huur uw champagneglazen bij Evenetent.

Retourneren en schoonmaak

Na uw evenement kunt u de champagneglazen eenvoudig in de korf terugplaatsen en aan ons retourneren. Voor het schoonmaken van de champagneglazen rekenen we een bedrag van 3,60 euro per korf. Zo kunt u zich volledig richten op het genieten van uw evenement.  Na afloop nemen wij u de zorg voor het schoonmaken van de champagneglazen uit handen.

Service

Wij vinden we het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden, daarom zorgen we ervoor dat onze champagneglazen altijd schoon en klaar voor gebruik zijn. We controleren elk glas zorgvuldig voordat we het aan u leveren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u alleen de beste kwaliteit ontvangt.

Wat kost champagne glazen huren?

Bovendien zijn onze huurprijzen zeer betaalbaar en bieden we flexibele huurperiodes. Daardoor kunt u de champagneglazen huren voor de duur van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat uw feest of evenement een succes wordt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details.

Champange glazen bij elk evenement

Of u nu een privéfeestje, bedrijfsevenement of bruiloft plant, bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van champagneglazen van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw evenement tot een succes te maken!

Champagne flutes gaan per korf van 36 stuks.