Ofyr huren
Ofyr huren
15 mei 2018
Amuse glas
Amuse glas
16 mei 2018
Alles

Bierglas fluitje

7.35

Beschrijving

Bierglas fluitje huren

Als je op zoek bent naar een betrouwbare verhuurder van bier fluitjes voor je evenement in de regio Zwolle, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naats de bierglas fluitjes huren bieden wij een uitgebreid assortiment van verschillende soorten bierglazen aan, geschikt voor elk type evenement.

Bier op elk evenement, groot en klein!

Of je nu een klein feestje geeft of een groot evenement organiseert, wij hebben altijd voldoende bierglazen beschikbaar voor verhuur. Onze collectie omvat verschillende soorten bierglazen, van traditionele pilsener glazen tot speciale glazen voor bijvoorbeeld IPA’s of stouts.

Alle bierglazen die wij verhuren zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd op eventuele defecten. Zo ben je verzekerd van glazen die er niet alleen goed uitzien, maar ook veilig zijn om uit te drinken.

Bier drinken in Zwolle

Bovendien bevinden wij ons in de regio Zwolle en zijn wij daardoor altijd dichtbij en flexibel in onze levering. Of je nu een evenement organiseert in Zwolle zelf, of in een van de omliggende plaatsen, wij komen graag bij je langs om de bierglazen te leveren en na afloop weer op te halen.

Kortom, als je op zoek bent naar bierglas huren in de regio Zwolle, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze verschillende soorten bierglazen, afwasservice en flexibele levering zorgen wij ervoor dat je evenement een succes wordt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de glazen.

 

Inhoud: 20cl

Wordt geleverd in een korf van 49 glazen

Afwaskosten €4,90

Bekijk ook onze andere glazen.