Bistro stoel doorleefd
Bistrostoel doorleefd
12 juli 2017
lounger L
Lounger dome large
17 november 2017
Alles

Arcade kast huren

60.00

Beschrijving

Arcade games huren

Een arcade kast huren doe je om de echte retro games te kunnen spelen! Met deze collectie van arcade games kan dat. Onze kast is geschikt voor 2 personen en bevat een groot aantal arcade games uit de jaren 80 en 90. Denk hierbij aan de 8 en 16 bit game consoles van Nintendo en Sega met arcade games zoals Mario, Sonic, Donkey Kong en Double Dragon. En heel veel oude arcadekast spellen zoals PacMan, Galanga en Street Fighter.

Jaren 80 games

In de jaren 80 kwamen de computer games op de markt in de vorm van spelcomputers. Vaak werden games die het goed deden op de arcade kast gepoort naar de Nintendo of de Sega maar dan in een iets afgezwakte of makkelijkere speelmodus.  En daar betaalde je dan 120 gulden voor. Door die hoge prijs heb je waarschijnlijk veel games niet gespeeld. Gelukkig zijn alle goede games verzameld op deze arcadekast.

Amusementshal huren

Op zoek naar een arcadehal zoals “vroeger”? Wij richten graag jou ruimte in met onder andere VR games, retro spellen, pooltafel, tafelvoetbal en een tafeltennistafel.

Arcade kast huren of kopen

Arcade games huren is leuk voor de generatie die ermee opgegroeid is maar ook zeker voor de mensen die het voor het eerst spelen. Wil je je eigen customized retro arcade kast hebben?  Genius Woonoplossingen maakt ze op maat! Bekijk de website voor de contact gegevens!

Heb je wat meer budget bekijk dan onze race simulator voor heel veel race plezier!