Bistro stoel doorleefd
Bistrostoel doorleefd
12 juli 2017
lounger L
Lounger dome large
17 november 2017
Alles

Arcade kast huren

90.00

Beschrijving

Arcade kast huren

Huur onze prachtige arcade kast om de prachtige jaren 80 en 90 retro games te kunnen spelen! Met deze collectie van arcade games haal je alle toppers in huis. Onze kast is geschikt voor 2 personen en bevat een groot aantal arcade games uit de jaren 80 en 90. Denk hierbij aan de 8 en 16 bit game consoles van Nintendo en Sega met arcade games zoals Mario, Sonic, Donkey Kong en Double Dragon. En heel veel oude arcadekast spellen zoals PacMan, Galanga en Street Fighter.

Jaren 80 games

In de jaren 80 kwamen de computer games op de markt in de vorm van spelcomputers. Vaak werden games die het goed deden op de arcade kast gepoort naar de Nintendo of de Sega maar dan in een iets afgezwakte of makkelijkere speelmodus.  En daar betaalde je dan 120 gulden voor. Door die hoge prijs heb je waarschijnlijk veel games niet gespeeld. Gelukkig  dat je deze arcade kast kan huren want hier zijn alle goede games op verzameld.

Arcadehal inrichting huren

De arcadehal is terug van weggeweest! Wij richten graag jullie ruimte in met leuk amusement voor jong en oud. Denk aan oude arcadekasten met knuppels, een op maat gemaakte VR beleving, race simulators van verschillende disciplines zoals F1, rally en stockcar races. Daarnaast hebben we tafeltennis, tafelvoetbal, een pool tafel en flipperkasten. Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige aankleding en kunnen we tafels erbij regelen.

Arcade kast kopen

Arcade games huren zijn leuk voor de generatie die ermee opgegroeid is maar ook zeker voor de mensen die het voor het eerst spelen. Wil je je eigen op maat gemaakte retro arcade kast hebben? Neem contact met ons op.

Voor veel race plezier kunt u ook onze playseat huren!