Moulin Rouge party offerte
3 februari 2015
led bar huren zwolle
DJ Booth
18 februari 2015
Alles

Afzetpaaltjes

9.50

Beschrijving

Entree aankleding

Afzetpaaltjes huren voor uw evenement in de stijl van de Oscars? Dat kan bij Evenetent partyverhuur. Met onze paal en koorden maakt u de entree speciaal, zeker als deze gecombineerd worden met een mooie loper! Natuurlijk zijn onze afzetpaaltjes huren ook perfect in te zetten om een speciaal product te accentueren, denk daarbij een mooie auto of motor.

Messing of chromen paaltjes huren

Kiest of voor messing met een koperkleur voorzien van donker rode koorden of liever de chromen afzetpalen met maritiem blauwe koorden. Beide zijn mogelijk. De paaltjes zijn eindeloos door te lussen met de koorden en haakjes aan de palen.

Maten

Het koord wordt samen gebruikt met het afzetpaaltje. Vaak wordt de rode kleur gebruikt bruiloften maar over smaak valt niet te twisten. Het koord zelf is 1,50 meter lang maar omdat het koord hangt kunnen de paaltjes ongeveer 1,25 meter uit elkaar geplaatst worden.

Rode loper met afzet paaltjes

Als entree zijn de afzetpaaltjes met koorden onlosmakelijk verbonden met een rode loper. Onze paaltjes met koorden gaan perfect samen in combinatie met een rode, blauwe, roze of andere kleur loper. Daarnaast zou een entree, waar de rode loper doorheen loopt, voorzien kunnen worden van een mooie entree tent naar uw feest. De entreetent zou u kunnen gebruiken als garderobe en om bij regen mensen even droog te laten worden voordat zij het feest betreden.

Wat kosten afzetpaaltjes huren?

U huurt al een afzetpaal samen met een koord voor €9,50.