Bar huren?

Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten barren die wij verhuren.

Opvallende bar(ren) verhuur

Bij Evenetent in Zwolle heeft u een ruime keuze uit mooie barren en biertaps. U kan een losse tapinstallatie huren zoals een biertap tafelmodel, of u kiest voor een wat meer sfeervolle bar.

Heeft u vragen over het assortiment of offerte proces? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze tarieven en service informatie.

Ons assortiment barren

***Een sfeervolle bar bestaat standaard uit een watergekoelde biertap met een mooie voorzetwand in het wit, zwart, festival look of met led verlichting. Daarnaast wordt de tapinstallatie geleverd met alle benodigde accessoires. Zoals koolzuur, lekbak, spoelbak, spatel en spoelmiddel.***

Extra accessoires voor de bar

Wij bieden u de mogelijkheid uw bar uit te breiden en verder aan te kleden. Bij deze bar meubel huren kunt u kiezen tussen een achterwand met stellingen in hoogglans wit of in RVS. En als u meer werkruimte wil hebben verhuren we buffettafels met RVS bladen in dezelfde stijl. Een bar met koeling huren is ook essentieel. Wij hebben voor u “Gamko” koelkasten voor onder de buffettafels of grote flessenkoelkasten als achterwand. Om de bar helemaal af te maken moet u bijpassende barkrukken huren.

Bruin café bar huren?

Mocht u een klassieke bar willen huren dan hebben wij een chique Bruin café bar met een passende achterwand en koelkast. Deze kan u verder aankleden met onze bruin café krukken en inrichting.

Mobiele bar huren?

Als een mobiele bar wil huren dan kunnen wij u ook helpen met een Citroen truck! Met deze speciale truck gaat u een hele originele wijnbar huren!

Aansluiting van het bierfust

Weet u welke aansluiting u nodig heeft voor uw bierfust? Bij de verhuur van bier tapinstallaties wordt er gewerkt met 2 fustkoppelingen. Met deze koppelingen kunt u de bekende bieren, Grolsch, Heineken, Jupiler, Bavaria en Amstel, aansluiten op onze tapinstallatie. Ook diverse minder bekende merken gebruiken deze aansluitingen. Geeft u aan welk bier u gaat drinken? Dan zorgen wij voor de goede fustkoppeling.

Bezorgservice

Als u bij ons een bar komt huren dan brengen wij de bar langs met onze bezorgservice.

In ons assortiment