Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Feestelijk glaswerk huren in Zwolle en omstreken

Bij Evenetent in Zwolle kunt u terecht voor het huren van het juiste glaswerk voor elk evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement, wij hebben het juiste glaswerk voor u beschikbaar.

Heel veel verschillende soorten glaswerk huren

Ons assortiment omvat verschillende soorten wijnglazen, waterglazen, champagne glazen, bierglazen, stapelglazen, fluitjes, pullen, spatjes, longdrinkglazen en frisdrankglazen. Daarnaast hebben we ook speciale glazen zoals whisky-, likeur- en cognacglazen en borrelglaswerk. Voor de liefhebbers van gin tonic hebben we ook speciale gin tonic glazen beschikbaar.

Expertadvies voor het huren van glaswerk

Bij Evenetent begrijpen we dat elk evenement anders is en daarom helpen we u graag bij het selecteren van het juiste glaswerk en de juiste hoeveelheid. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies op maat.

Help en nazorg

Naast het adviseren van het juiste glaswerk, bieden we ook een afwasservice aan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het afwassen van het glaswerk na afloop van het evenement. De prijs van het glaswerk wordt bepaald aan de hand van uw persoonlijke selectie en een deel afwaskosten. Een overzicht van alle gespecificeerde prijzen is te vinden op onze tarievenpagina.

Behalve het standaard glaswerk voor dranken, bieden wij ook servies voor koffie en thee aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld espressokopjes en theeglazen beschikbaar. Door het huren van het juiste glaswerk en servies bij Evenetent, bent u verzekerd van een geslaagd evenement.

Kwaliteit en hygiene van het glaswerk

Onze glazen worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en hygiëne, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Het huren van glaswerk bij Evenetent zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart en dat u zich kunt concentreren op het organiseren van uw evenement. Wij zorgen voor de rest!