Partyverhuur in Dronten? Geen probleem voor Evenetent! Van stoelen en tafels tot complete bar met biertap. Met ruim 20 jaar ervaring in tentenbouw, partyverhuur, evenementenorganisatie en horeca nemen we u graag alle zorgen uit handen. Wij onderscheiden ons met het leveren van authentieke, smaakvolle en op elkaar afgestemde producten. Behalve het leveren van partyverhuur, kunt u ons ook inschakelen voor het opzetten van een complete feesttent. Bel ons direct via 038-4448650 of kom meer te weten over onze dienstverlening!

Maak een goede indruk!

Een feest organiseren is leuk, maar kost tegelijkertijd heel wat tijd en moeite. Er moet aan veel gedacht worden. Van het uitnodigen van de gasten tot de catering. En natuurlijk is de locatie belangrijk. Er is veel mogelijk! Wilt u het feest echt helemaal naar uw eigen hand zetten? Bij een feestzaal bent u vaak gebonden aan een standaard inrichting. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een feesttent. In combinatie met verwarming en vloerbedekking is dit zelf in ons koude kikkerlandje een zeer geschikte optie! Het verhuren van feesttenten is onze Titlespecialiteit.

U kunt de feesttent vervolgens helemaal naar eigen wens inrichten. Wij kunnen u alles bieden op het gebied van partyverhuur in Dronten. Een greep uit ons assortiment:

  • Zitmeubilair
  • Tafels en statafels
  • Buffettafels
  • Verlichting
  • Verwarming
  • Barren, biertap en tafeltap
  • Aankleding

Daarnaast verhuren wij ook glaswerk, servies, linnen, barbecues en keukenapparatuur.

Vraag een offerte op voor partyverhuur in Dronten

Aangezien geen feest hetzelfde is, raden we u aan een offerte op te vragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en biedt u een goed beeld van de totale kosten. Wilt u liever eerst onze prijslijst inzien?