Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Bar huren

Diverse barren huren

Opvallende bar(ren) verhuur

Bij Evenetent in Zwolle heeft u een ruime keuze uit mooie barren en biertaps. U kan een losse tapinstallatie huren zoals een biertap tafelmodel, of u kiest voor een wat meer sfeervolle bar.

Extra accessoires voor de bar

Wij bieden u de mogelijkheid uw bar uit te breiden en verder aan te kleden. Bij deze bar meubel huren kunt u kiezen tussen een achterwand met stellingen in hoogglans wit of in RVS. En als u meer werkruimte wil hebben verhuren we buffettafels met RVS bladen in dezelfde stijl. Een bar met koeling huren is ook essentieel. Wij hebben voor u “Gamko” koelkasten voor onder de buffettafels of grote flessenkoelkasten als achterwand. Om de bar helemaal af te maken moet u bijpassende barkrukken huren.

Bruin café bar huren?

Mocht u een klassieke bar willen huren dan hebben wij een chique Bruin café bar met een passende achterwand en koelkast. Deze kan u verder aankleden met onze bruin café krukken en inrichting.

Mobiele bar huren?

Als een mobiele bar wil huren dan kunnen wij u ook helpen met een Citroen truck! Met deze speciale truck gaat u een hele originele wijnbar huren!

Aansluiting van het bierfust

Weet u welke aansluiting u nodig heeft voor uw bierfust? Bij de verhuur van bier tapinstallaties wordt er gewerkt met 2 fustkoppelingen. Met deze koppelingen kunt u de bekende bieren, Grolsch, Heineken, Jupiler, Bavaria en Amstel, aansluiten op onze tapinstallatie. Ook diverse minder bekende merken gebruiken deze aansluitingen. Geeft u aan welk bier u gaat drinken? Dan zorgen wij voor de goede fustkoppeling.

Bezorgservice

Als u bij ons een bar komt huren dan brengen wij de bar langs met onze bezorgservice.

Een sfeervolle bar bestaat standaard uit een watergekoelde biertap met een mooie voorzetwand in het wit, zwart, festival look of met led verlichting. Daarnaast wordt de tapinstallatie geleverd met alle benodigde accessoires. Zoals koolzuur, lekbak, spoelbak, spatel en spoelmiddel.

Hulp of advies nodig? Wij helpen u graag verder!

Een event organiseren kan veel vraagstukken met zich meebrengen. Met onze ervaring

kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Telefoon: 038 – 444 04 44

E-mail: info@evenetent.nl