Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Sfeervolle Foodtrucks huren in de omgeving van Zwolle

Foodtrucks huren in Zwolle: De Smaakvolle Revolutie op Wielen

In Zwolle, en eigenlijk door heel Nederland, heeft een culinaire revolutie plaatsgevonden met de komst van de foodtrucks. Het begon allemaal in 2008 met de eerste editie van de Rollende Keukens in Amsterdam. Sindsdien heeft deze beweging zich verspreid als een lopend vuurtje. De mobiele trucks hebben unieke streetfood gerechten bij de mensen gebracht!

Maar wat maakt foodtrucks zo geliefd?

Ze bieden op kleine schaal culinaire avonturen, een gezellige sfeer, lokale betrokkenheid, creativiteit en flexibiliteit. Deze foodtrucks transformeren eenvoudig eten in een ervaring die mensen met elkaar verbindt en smaakpapillen op nieuwe manieren prikkelt.

Je kunt ze bijna op elk festival of groot evenement tegenkomen, en dit geldt zeker ook voor Zwolle. Denk aan evenementen zoals het Bevrijdingsfestival, het Zwolse Stadsfestival, het Zwolse Stratenfestival, Koningsdag, Kattegat, Zwetsen en Kletsen, en natuurlijk het veelbesproken Lepeltje Lepeltje. Dit laatste evenement draait volledig om foodtrucks en culinair genot.

Deze rijdende keukens zijn echter veel meer dan enkel voertuigen; ze vormen een bron van overheerlijk eten, een sociale ontmoetingsplek en een ontdekkingsreis door de culinaire wereld. Welkom bij deze smaakvolle reis op wielen!

Ontdek de Mogelijkheden: Jouw Eigen Foodtruck huren zonder personeel

Stel je voor: je eigen foodtruck voor een heel weekend, midden in het bruisende Zwolle of omgeving. Dit is geen droom, maar een werkelijkheid die je kunt realiseren met Evenetent. Of het nu een festival betreft, een bruiloft of een bedrijfsfeest, het huren van een foodtruck voegt een unieke dimensie toe aan de ervaring. De foodtruck is meer dan alleen een mobiele keuken; het is een statement. Het is een kans om je gasten te verrassen met de geurige aroma’s van vers bereide gerechten en de visuele aantrekkingskracht van een mooie foodtruck.

Een Wereld van Stijl en Smaak bij Evenetent Foodtrucks in Zwolle

Maak een ontdekkingsreis in de wereld van Evenetent’s foodtrucks in Zwolle. Wij verhuren diverse unieke en originele voertuigen, die je evenement net dat beetje extra flair geven. Elke foodtruck vertelt zijn eigen verhaal dat naadloos aansluit bij de ambiance van jouw gelegenheid. Kies voor onze indrukwekkende Franse HY Bus, ideaal voor foodtruckfestivals. Of ga voor opvallende buffetwagens zoals onze Land Rover, of wellicht de veelzijdige VW Bus T3 die tevens als buffetwagen kan fungeren.

Overzicht foodtruck

Voor wie iets anders zoekt dan een buffet, bieden we ook de charmante Piaggio aan, die dienst kan doen als pizza truck met pizzaoven, of als rijdend buffet, of zelfs als koffiebuffet – de mogelijkheden zijn grenzeloos. Of huur onze Volvo Duet Trailer als buffet truck. Deze diverse stijlen voegen een extra dimensie toe aan zowel de visuele als culinaire beleving van je evenement.

Lokale Foodtruck Ondernemers en succesverhaal:

Recensie: Paul en Marlein – Genieters en Deelnemers aan de Rollende Keukens in Amsterdam

“Met een voorliefde voor smaakvolle gerechten en avontuur, kijken wij terug op ons fan-tas-tische Rollende Keukens avontuur in Amsterdam. Dit bijzondere evenement heeft niet alleen onze liefde voor lekker eten versterkt, maar heeft ons ook vele herinneringen gegeven. Gewapend met de Citroën HY Tub van Evenetent en hele hoop vrienden en familie, hebben we tijdens dit weekend onze fantastische kaasfondue verkocht. De dynamiek van het evenement met een foodtruck was erg gaaf. Onze kaasfondue bleek bijzonder in trek te zijn en het was tof om te zien hoe mensen genoten van onze smaakvolle kaas creatie. Een klant heeft zelfs gedurende drie opeenvolgende dagen bij ons gegeten! De omzet was zeker goed, volgens mij zaten we ergens rond de 10k euro voor 3 dagen verkopen van 10-22. Maar dit was wel HET foodtruck festival van Nederland en we hadden er mooi weer bij. Dus de mix voor een succesvolle foodtruck is mooi weer, veel gasten, een enkel (of misschien 2) goede producten, goede inkoop en een wagen die opvalt.”

Wat heb je nodig bij het Huren van een Foodtruck

Wanneer je besluit een foodtruck te huren, zijn er praktische tips en overwegingen die je kan volgen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en jouw evenement een succes wordt.

Hier zijn enkele waardevolle adviezen:

  • Kies de Juiste Omvang
  • Menukeuze en Variatie
  • Vergunningen en Toestemmingen
  • Logistieke Overwegingen
  • Gedetailleerd Overleg met Evenetent

a. Ruimte en Omvang foodtruck: Houd rekening met de beschikbare ruimte op de locatie en selecteer een foodtruck die daar goed past. Denk hierbij ook aan de toegankelijkheid van de locatie; zoals de toegang tot grasvelden, binnenruimte etc. zonder schade te veroorzaken.

b. Menu: Overweeg welk menu je wilt aanbieden en pas de foodtruck daarop aan. Bijvoorbeeld, serveer je pizza uit onze Piaggio, buffetgerechten uit de Land Rover, Volkswagen T3 of de Duet. Voor een bediening waarbij het eten wordt opgeschept vanuit de truck, is de Citroën HY een uitstekende keuze.

c. Toestemming: Zorg dat je op de hoogte bent van de vereiste vergunningen en toestemming om de foodtruck op de beoogde locatie te plaatsen. Verschillende evenementen en locaties kunnen verschillende vergunningseisen hebben. In sommige gevallen is alles al geregeld, zoals bijvoorbeeld bij festivals waar je al een toegewezen plek hebt.

d. Logistiek: Denk aan praktische zaken zoals stroomvoorziening en wateraansluiting. Controleer of de foodtruck alle noodzakelijke faciliteiten heeft om ter plekke zonder problemen te kunnen werken.

e. Overleg met Evenetent: Neem de tijd om te overleggen over je verwachtingen en wat Evenetent je kan bieden. Zorg voor duidelijke communicatie over tijdschema’s, data, opbouw en afbouw, en eventuele specifieke vereisten die je hebt.

Met deze tips in gedachten, kan je met vertrouwen een foodtruck huren die perfect past bij jouw evenement en bijdraagt aan een fantastische ervaring.

Foodtruck bruiloft

Onze foodtrucks vormen een prachtige aanvulling op een schitterende foodtruck bruiloft. Met hun authentieke uitstraling voegen ze niet alleen opvallende flair toe aan je bruiloft, maar fungeren ze ook als perfecte buffet tafels. Stel je voor hoe gasten zich verzamelen rond deze charmante foodtrucks, genietend van heerlijke gerechten geserveerd rechtstreeks vanuit de truck. Een ervaring die bijdraagt aan onvergetelijke herinneringen voor zowel jou als je gasten.

Wat kost een foodtruck huren zonder personeel?

Een foodtruck zonder personeel begint bij €350,- kale huur exclusief BTW. Hiervoor huur je onze blauwe Piaggio. Wil je liever een uitgifte bar hebben en vanuit een klassieke foodtruck werken, dan huur je onze Citroën HY bus voor €500,-.

Reservering en Contactinformatie: Jouw foodtruck Avontuur Begint Hier

Nu je bekend bent met de ins en outs van het huren van foodtrucks in Zwolle, ben je vast enthousiast om een foodtruck te huren. Voor een naadloze reservering en om meer te weten te komen over de beschikbare opties, kun je contact opnemen met Evenetent, de partyverhuurder uit Zwolle.

Contactgegevens Evenetent:

Evenetent staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te helpen bij het kiezen van de perfecte foodtruck en ervoor te zorgen dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om jouw culinaire avontuur te beginnen!

Gerelateerde producten

Bekijk alle producten

Citroen HY

700.00 Excl. btw
Reserveer

Volkswagen T3 foodtruck buffet

500.00 Excl. btw
Reserveer

Piaggio Sapora foodtruck

350.00 Excl. btw
Reserveer

Land Rover foodtruck

500.00 Excl. btw
Reserveer

Volvo -Fika Fusion- foodtruck buffet

500.00 Excl. btw
Reserveer