Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Zitmeubilair huren voor je bruiloft: waar moet je op letten?

Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in je leven en daarbij hoort natuurlijk het perfecte zitmeubilair. Of je nu kiest voor een formele of informele ceremonie, het juiste meubilair kan het verschil maken in de uitstraling en sfeer van je bruiloft. Er zijn talloze opties voor zitmeubilair, waaronder onze populaire crossback chairs, bistro stoelen, wedding chairs en june stoelen. Maar waar moet je op letten bij het huren van zitmeubilair voor je bruiloft? In dit artikel zetten we een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje.

Stijl en kleur

Het zitmeubilair dat je kiest, moet passen bij de stijl en het thema van je bruiloft. Een klassieke bruiloft vraagt om een ander soort stoel dan bijvoorbeeld een rustieke bruiloft. Onze crossback chairs zijn bijvoorbeeld perfect voor een rustieke bruiloft, terwijl onze wedding chairs juist geschikt zijn voor een meer formele setting. Kies ook voor een kleur die past bij de rest van de decoratie.

Comfort van de bruiloft stoel

Natuurlijk wil je dat je gasten comfortabel kunnen zitten tijdens de ceremonie en het feest. Kies daarom voor stoelen met een goede zit, zodat je gasten zonder problemen de hele avond kunnen blijven zitten. Onze june stoelen zijn bijvoorbeeld ideaal voor een comfortabele zit, terwijl onze bistro stoelen juist geschikt zijn voor een meer informele setting.

Aantal stoelen

Houd bij het huren van zitmeubilair rekening met het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd. Zorg ervoor dat je genoeg stoelen hebt voor iedereen, zodat niemand hoeft te staan tijdens de ceremonie of het feest. Een goeie vuistregel is Onze stackchairs zijn bijvoorbeeld perfect als je snel extra stoelen nodig hebt.

Levering en opbouw

Bij het huren van zitmeubilair is het belangrijk om te weten of de levering en opbouw bij de prijs inbegrepen zit. Onze crossback chairs, bistro stoelen, wedding chairs en june stoelen worden bijvoorbeeld geleverd en kunnen worden opgebouwd door ons team, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Kortom, het huren van het juiste zitmeubilair is essentieel voor een geslaagde bruiloft. Bij Evenetent hebben we een ruime selectie aan stoelen, waaronder onze populaire crossback chairs, bistro stoelen, wedding chairs en june stoelen. Door te letten op de stijl, kleur, comfort en het aantal stoelen, zorg je ervoor dat je gasten comfortabel kunnen zitten tijdens de belangrijkste dag van je leven. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan.