Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

Tip 4: Toiletten huren

Bij een (middel) groot feest volstaan de toiletten in huis niet meer. U heeft dus meer capaciteit nodig om dit op te vangen.

Hoeveel toiletten moet ik huren?

Het aantal toiletten is lastig te bepalen aangezien het afhankelijk is van hoe lang het feest doorgaat, of er veel gasten blijven slapen enzovoorts. Uit ervaring blijkt dat een toiletwagen met 2 damestoiletten en 2 urinoirs, voor de heren, tussen de 100 en de 150 man aan kan. Vanwege afwijkingen tussen de toiletwagens is het handig om dit kort te sluiten met de verhuurder. Een iets goedkopere oplossing zijn Dixies. Dit zijn plastic cabines met een sta toilet en een zittend toilet.

En de afvoer van de toiletten?

Een toiletwagen is mogelijk niet standaard uitgerust met een watertank of septische tank. In deze gevallen moet u zelf zorgen voor de aanvoer van kraanwater. Voor de afvoer dient u rekening te houden met een riool- of afvoerput of iets anders dat alles kan afvoeren. Het verhuurbedrijf brengt gebruikelijk slangen mee van ongeveer 20 meter.

Let op: soms is de huurprijs van het toilet inclusief en soms exclusief schoonmaak en transport, vraag dit na.

Evenetent heeft al 20 jaar met dit bijltje gehakt en kan u daarom prima adviseren op het gebied van partytenten verhuur en inrichting. Neem in een vroeg stadium contact met ons op zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Of lees ook onze andere tips.