Servies en bestek huren?
Bestek is onmisbaar als u een diner, lunch of ontbijt wilt verzorgen. U kunt voor elke gang verschillend couvert krijgen. Bent u van plan een buffet te organiseren dan moet u er rekening mee houden dat gasten vaker langs het buffet gaan en dus meer bestek gebruiken. Houdt in dit geval ongeveer 1,5 bestek (en borden) per persoon aan. Bij het diner mag u andere benodigdheden niet vergeten. Denk hierbij aan dienbladen, servetten, melk kannetjes, suikerschaaltjes en asbakken.
Glaswerk niet vergeten!
Als vuistregel drinken uw gasten gemiddeld 3 drankjes per uur en is er een spoelmogelijkheid dan zijn 3 glazen per persoon een goede hoeveelheid. Het glaswerk komt in verschillende vormen zoals wijnglazen, frisglazen, bierglazen en longdrink glazen.
De huurprijs van bestek en serviesgoed is vaak exclusief een premie voor de afwaskosten.
Evenetent heeft al 20 jaar met dit bijltje gehakt en kan u daarom prima adviseren op het gebied van partytenten verhuur en inrichting. Neem in een vroeg stadium contact met ons op zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Of lees ook onze andere tips.