Direct contact: 038 444 04 44 • info@evenetent.nl

Ruim 25 jaar ervaring Ontzorgen gedurende hele proces  Inspelen op laatste trends

21 diner

Het 21 diner is een bijzondere aangelegenheid. Het bereiken van de 21-jarige leeftijd betekent dat u officieel volwassen bent. Dat is wel een feestje waard! In Amerika is dit overigens de leeftijd waarop u legaal alcohol mag drinken. Een 21 diner wordt vaak gevierd met een uitgebreid etentje bij uw ouders. U kunt verwachten dat uw vrienden met leuke cadeaus, speeches en filmpjes zullen zorgen voor een memorabele avond. U kunt voor verschillende thema’s kiezen, hier kan Evenetent u uiteraard bij helpen.

Tentenverhuur

Voor het diner bij uw ouders kunt u kiezen voor een partytent van Evenetent. Zo weet u zeker dat uw visite er de hele avond droog bij zit. Daarnaast beschikken wij over voldoende inrichting en materiaal om uw diner tot een groot succes te maken. Denk aan tafels, verlichting en een complete inrichting voor uw feest. Wij nemen alle zorg uit handen zodat u kunt genieten van de fantastische avond die in het vooruitschiet ligt. Door onze ruim 20 jaar aan ervaring in de evenementenbranche, kunnen wij mede uw diner tot een groot succes maken. Bekijk hier ons aanbod aan tentenverhuur voor uw ideale avond.

Inrichting en materiaal

Wilt u uw 21 diner voorzien van een leuk thema? Of de locatie op een speciale manier gaan inrichten? Wij beschikken over voldoende attributen om uw feest tot een groot succes te maken. Denk hierbij aan onder andere meubilair, tafels, verlichting en zelfs glaswerk. Alles is te huur en hoort bij de op- en afbouw. Zo kunt u zich focussen op de gasten en genieten van de avond. U wilt toch ook dat uw 21 diner een avond wordt die de boeken in gaat? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen via: 038 – 444 86 50.

21 diner aankleding en organisatie

Voor de organisatie en aankleding van uw 21 diner bent u aan het juiste adres bij Evenetent. Wij nemen alle zorg uit handen en zorgen dat u een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw vrienden. Wij zijn gevestigd aan de Schokkerweg in Zwolle. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via: 038 – 444 0 444. Vragen over uw 21 diner mogen ook per mail naar: info@evenetent.nl.